Serie-A-2011-2012Με τη Juventus (στο 2.62 στην αγορά Πρωταθλητής) να συνεχίζει αήττητη τον καλπασμό της στη Serie A, μόνο AC Milan (στο 1.80) και Udinese (στο 13.00) δείχνουν ικανές να αντέξουν ως το τέλος στη μάχη του τίτλου. Η 15η αγωνιστική επιφυλάσσει δύσκολο έξοδο για τη «Γηραιά Κυρία» στο Olimpico από την AS Roma.

Μπορεί ο Claudio Ranieri να δηλώνει πως η Inter Milan (στο 23.00 στην αγορά Πρωταθλητής) στοχεύει στο πρωτάθλημα, ωστόσο για την ώρα δυσκολεύεται ακόμα και στις θέσεις της Ευρώπης να βρεθεί. Κι αν έκανε δυο διαδοχικές νίκες (με Cagliari και Siena), ήρθε η [intlink id=”4725″ type=”post”]απότομη προσγείωση από την Udinese στο San Siro[/intlink] την προηγούμενη αγωνιστική. Τώρα, η Inter (στο 1.80) φιλοξενεί την Fiorentina (στο 4.50) θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες, μετά και την εντός έδρας ήττα 1-2 από την CSKA Moskva για το Champions League. Πράγμα όχι απίθανο: από την περίοδο 2000/01, η Inter μετράει εννέα διαδοχικές νίκες επί των Viola, με 21-6 γκολ! Επιπλέον, σε επίπεδο Serie A, η ομάδα του Ranieri δεν έχει ηττηθεί από τη Fiorentina την τελευταία πενταετία, ανεξαρτήτως έδρας (οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες)! Από την άλλη, η Fiorentina μπορεί να επικράτησε 3-0 της Roma την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο μακριά από τη Φλωρεντία μετράει μόλις δυο ισοπαλίες σε έξι εξόδους της, ενώ έχει σκοράρει μόνο μια φορά!

Μια ομάδα που με δικαιώνει με τις εντός έδρας εμφανίσεις της, είναι η Palermo (στο 1.60). Η ομάδα του Devis Mangia παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ειδικά εντός έδρας μετράει το απόλυτο με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και 16-6 γκολ! Την Κυριακή η Palermo φιλοξενεί την Cesena (στο 5.50) που δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, μετά την ήττα 2-0 από τη Juventus. Τραγική εκτός έδρας η Cesena, με πέντε ήττες σε έξι εξόδους της και με μόλις ένα γκολ ενεργητικό, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.

Την ευκαιρία να περάσει νικηφόρα από μια πολύ δύσκολη έδρα, έχει η Juventus (στο 1.95) που φιλοξενείται από την AS Roma (στο 3.75) στο Olimpico τη Δευτέρα. Εκτός από το ότι η Juventus παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη Serie A, έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Roma μέσα στην «Αιώνια Πόλη»: από την περίοδο 2000/01 έχει υποστεί μόλις μια ήττα, ενώ μετράει πέντε νίκες (τις τρεις διαδοχικές) και μια ισοπαλία την τελευταία επταετία! Οι γηπεδούχοι του Luis Enrique – που μετά τις δυο διαδοχικές ήττες από Udinese (2-0) και Fiorentina (3-0) έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης – θα παραταχθεί με σημαντικότατες απουσίες, αφού είναι τιμωρημένοι οι Juan, Fernando Gago και Bojan που αποβλήθηκαν κόντρα στους Viola! Εκτός από το προφανές διπλό, μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης έχει και το over 2,5 γκολ (στο 2.06). Με εξαίρεση το περυσινό 0-2, τα επτά προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ Roma και Juventus ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ και, μάλιστα, τα έξι από αυτά και με over 3,5 γκολ!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

INTER MILANFIORENTINA  1 @ 1.80

PALERMOCESENA       1 @ 1.60

ROMA – JUVENTUS          OVER 2,5 ΓΚΟΛ @ 2.06

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).