Στο πρώτο μέρος των αγώνων του Champions League της Τρίτης, το stoiximaonline.com ανέλυσε διεξοδικά τον [intlink id=”4765″ type=”post”]6ο όμιλο[/intlink], στον οποίο ανήκει ο Ολυμπιακός. Σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι όμιλοι, κάποιοι εκ των οποίων παρουσιάζουν αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

champions-league-5-omilos-vathmologiaΣτον 5ο όμιλο η Leverkusen (9 βαθμοί) έχει πάρει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει κόντρα στην ουραγό Genk (2 βαθμοί). Δεδομένο θεωρείται πως η Bayer (στο 1.55) θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να πάρει και την πρώτη θέση και να έχει ευνοϊκότερη κλήρωση. Ο Eren Derdiyok (στο 2.30 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα) είναι σε δαιμονιώδη φόρμα – πέντε γκολ στα τρία τελευταία ματς – και μπορεί να απειλήσει το αήττητο εντός έδρας σερί τεσσάρων αγώνων της Genk (στο 6.50).

Με νίκη ή και με ισοπαλία με σκορ μέσα στο Stamford Bridge, η Valencia (8 βαθμοί) θα πανηγυρίσει την πρόκριση στους 16 του Champions League. Η Chelsea (8 βαθμοί) χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία χωρίς γκολ, μετά το 1-1 του μεταξύ τους αγώνα στην Ισπανία. Και οι δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων στην Αγγλία έληξαν χωρίς νικητή (1-1 το 2006/07 και 0-0 την επόμενη χρονιά), με την Chelsea (στο 1.75) να παραμένει αήττητη κόντρα σε ισπανικές ομάδες για 12 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας. Γενικώς, τις 12 φορές που υποδέχθηκε ισπανική ομάδα στο Stamford Bridge, μέτρησε επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα! Αλλά και η Valencia (στο 4.80) απέσπασε ισοπαλίες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην Αγγλία.

champions-league-7-omilos-vathmologiaΣτον 7ο όμιλο, ο ΑΠΟΕΛ (9 βαθμοί) θα προσπαθήσει κόντρα στην ουραγό και αδιάφορη Shakhtar Donetsk (2 βαθμοί) να διατηρήσει την πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας πάρει ήδη την πρόκριση. Ο ΑΠΟΕΛ (στο 2.15) του Ivan Jovanovic θα παραταχθεί πιθανότατα χωρίς τον πρώτο σκόρερ του Ailton (5 γκολ) ενώ η Shakhtar (στο 3.50) θα είναι πλήρης, θέλοντας μια νίκη γοήτρου. Porto (7 βαθμοί) και Zenit (8 βαθμοί) θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για τους 16 του Champions League, στο ματς του Dragao. Η Porto (στο 1.72) μετράει επτά νίκες στα 10 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια και είναι το φαβορί κόντρα στη Zenit (στο 5.00) που έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ταξίδια της – ωστόσο της αρκεί και η ισοπαλία.

champions-league-8-omilos-vathmologiaΣτον 8ο όμιλο, τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει σε ό,τι έχει να κάνει με τις δυο πρώτες θέσεις. Πρώτη η Barcelona (13 βαθμοί) και δεύτερη η AC Milan (8 βαθμοί). Η AC Milan φιλοξενείται από την Viktoria Plzen (4 βαθμοί) που είναι το φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης, πάνω από την BATE Borisov (2 βαθμοί), την οποία υποδέχεται η Barcelona. Με πάρα πολλές αλλαγές η AC Milan (στο 2.35) δεν αποκλείεται να υποκύψει στο κίνητρο της Plzen (στο 3.10). Το έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν αρκετές φορές… Πολλές αλλαγές θα έχει και η Barcelona (στο 1.22) ενώ το γεγονός πως η BATE (στο 13.00) χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση, κάνει το over 2,5 γκολ (στο 1.45) πάρα πολύ πιθανό.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

DERDIYOK  ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ GENKLEVERKUSEN @ 2.30

PORTOZENIT     1 @ 1.72

VIKTORIA PLZEN – AC MILAN            1X (δ.) @ 1.60

BARCELONA – BATE BORISOV           OVER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.45

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).