champions-league-olympiakos-omilos-vathmologiaΈνας όμιλος που παραμένει ανοιχτός σε ό,τι έχει να κάνει με τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην Ευρώπη και την άνοιξη, είναι ο 6ος. Η Arsenal (11 βαθμούς) έχει πάρει ήδη την πρώτη θέση και την πρόκριση στους 16 του Champions League, αλλά Marseille (7 βαθμοί), Ολυμπιακός (6 βαθμοί) και Dortmund (4 βαθμοί) διεκδικούν τη δεύτερη θέση, αλλά και την τρίτη που οδηγεί στους 32 του Europa League.

Η Marseille, που κέρδισε 3-0 την Dortmund στο παιχνίδι της Γαλλίας, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Κερδίζει; Προκρίνεται ως δεύτερη. Φέρνει ισοπαλία; Ελπίζει να μην έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός την αδιάφορη Arsenal στον Πειραιά για να συνεχίσει στο Champions League. Χάνει; Τότε μπαίνουν στη μέση αρκετά σενάρια. Η Dortmund ελπίζει να κερδίσει μέσα στο BVB Stadion με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά και, σε περίπτωση που Ολυμπιακός και Arsenal αναδειχθούν ισόπαλοι, οι Γερμανοί χρειάζονται νίκη με πέντε γκολ για να τερματίσουν δεύτεροι! Μπερδευτήκατε;

Η Dortmund (στο 1.60) θα παραταχθεί αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς στα εννέα τελευταία παιχνίδια της στην Bundesliga μετράει επτά νίκες και δυο ισοπαλίες, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Θετικό, επίσης, για την Dortmund, είναι πως παραμένει αήττητη κόντρα σε γαλλικούς συλλόγους στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχοντας από τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Επίσης, σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στη Γερμανία, η Marseille (στο 5.25) δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι Γάλλοι θα παραταχθούν με απουσίες στην επίθεση. Αξιοσημείωτο πως τέσσερα από τα πέντε ματς της Marseille στο Champions League ολοκληρώθηκαν με 0-1 γκολ! Αναμένετε αμυντικό παιχνίδι από τη Marseille – που κράτησε το μηδέν στην άμυνα μέσα σε Ολυμπιακό (0-1) και Arsenal (0-0) – με τη Dortmund να πιέζει από την αρχή, μήπως και φτάσει στο «θαύμα» των τεσσάρων ή και πέντε γκολ. Η λογική λέει πως η Dortmund θα κερδίσει το παιχνίδι, όχι όμως και με τη διαφορά που χρειάζεται. Και το ένα αυτί όλων στο BVB Stadion να βρίσκεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»…

Οπου ο Ολυμπιακός (στο 1.91) θα προσπαθήσει να επαναλάβει την πορεία του 2009. Στις 9 Δεκεμβρίου εκείνου του έτους, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδιζαν 1-0 την, έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, Arsenal, και έπαιρναν μαζί της το εισιτήριο για τους 16 του θεσμού. Η ελληνική ομάδα έχει αρκετές απουσίες, ειδικά στη μεσαία γραμμή, αλλά σίγουρα όχι πιο σημαντικές από αυτές των Αγγλων, με τον Arsene Wenger να χρησιμοποιεί – και πάλι – αρκετούς από τους θεωρούμενους αναπληρωματικούς. Ο Ολυμπιακός θα ακούει τι γίνεται και στη Γερμανία ενώ η Arsenal (στο 3.80) θα κάνει το παιχνίδι της, χωρίς άγχος. Περιμένετε κι εδώ λίγα γκολ με την ελπίδα, για την Ελλάδα, αυτό να έρθει από τον Ολυμπιακό και, πιθανότατα, τον Rafik Djebbour (στο 2.40 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα) που μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σκοράρει ανελλιπώς!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

DORTMUNDMARSEILLE       UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.95

DORTMUNDMARSEILLE       1 @ 1.60

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ARSENAL       UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.70

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ARSENAL       1 @ 1.95

DJEBBOUR  ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ @ 2.40

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).