Europa-LeagueΗ τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League ανοίγει την αυλαία της σήμερα. Η αρχή θα γίνει με τους ομίλους 4-5-6 και θα ακολουθήσουν στη συνέχεια οι [intlink id=”4818″ type=”post”]όμιλοι 10-11-12[/intlink]. Σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την πρόκριση και σε αυτές θα στηριχθούμε για να βάλουμε τα πονταρίσματά μας και να βγάλουμε κέρδος.

Στον 4ο όμιλο, η Vaslui είναι κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση, καθώς κόντρα στην ουραγό και αδιάφορη Zurich θέλει να φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Lazio που την ίδια ώρα υποδέχεται την πρώτη και άνετη Sporting Lisbon. Η Zurich (στο 2.80) θα προσπαθήσει να κλείσει την πορεία της στο Europa League με ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στους φιλάθλους της, μην έχοντας ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης. Η Vaslui (στο 2.25) έχει απουσίες, αλλά έχει και το κίνητρο. Στο άλλο ματς, η Lazio (στο 1.55) είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Sporting (στο 5.25) που θα πάει με αρκετές αλλαγές στο Olimpico. Μπορεί οι Ιταλοί να έχουν το ένα τους αυτί στο παιχνίδι της Ελβετίας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα κοιτάξουν να κάνουν τη δουλειά τους. Από εκεί και πέρα, ό,τι ήθελε προκύψει για τον Djibril Cisse (στο 2.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) και την παρέα του.

Στον 5ο όμιλο, διαφαίνεται μια βολικότατη ισοπαλία, ανάμεσα σε Besiktas (στο 1.833) και Stoke City (στο 4.00). Εάν το ματς λήξει ισόπαλο (στο 3.25), τότε η Stoke θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου ενώ η Besiktas θα τερματίσει δεύτερη, αφήνοντας πίσω την Dynamo Kyiv (στο 1.20) που την ίδια ώρα θα φιλοξενεί την ουραγό και αδιάφορη Maccabi Tel-Aviv (στο 11.00). Πάντως, η Besiktas θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες ενώ η Stoke έχει να διαφυλάξει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων, γι’ αυτό και πιστεύω πως θα το πάνε σε χαλαρούς ρυθμούς το ματς, βγάζοντας το under 2,5 γκολ (στο 1.65)! Αυτό, όμως, που συμβαίνει με τη Dynamo είναι αξιοπρόσεκτο: τρεις ισοπαλίες όλες με σκορ 1-1, μια νίκη με σκορ 1-0 και μια ήττα με σκορ 0-1! Δηλαδή, πέντε στα πέντε under 2,5 γκολ, το οποίο όμως δεν είναι και τόσο σίγουρο με την κάκιστη αμυντικά Maccabi (14 γκολ παθητικό σε πέντε αγώνες).

Στον 6ο όμιλο, όλα δείχνουν πως η πλούσια Paris Saint-Germain θα αποχαιρετήσει το Europa League. Για να μην συμβεί αυτό, θα πρέπει η Paris (στο 1.55) να κερδίσει την – πρωτοπόρο, αήττητη κι έχοντας ήδη πάρει την πρόκριση – Athletic Bilbao (στο 5.50) στο Parc des Princes και την ίδια ώρα η Salzburg (στο 1.666) να μην καταφέρει να καταβάλει την αντίσταση της, έχοντας μόλις έναν βαθμό, Slovan Bratislava (στο 4.50) στη Σλοβακία. Η Paris λογικά θα κοιτάξει να «καθαρίσει» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το παιχνίδι (στο 2.15 στην αγορά Ημίχρονο/Τελικό) και στη συνέχεια θα περιμένει ευχάριστα μαντάτα από την Slovan. Εάν θα έρθουν; Αδιάφορο…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

LAZIO – SPORTING LISBON      1 @ 1.55

DJIBRIL CISSE       ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ LAZIO – SPORTING LISBON @ 2.00

BESIKTAS – STOKE CITY          UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.65

PARIS SAINT-GERMAIN – ATHLETIC BILBAO       1/1 (Η) @ 2.15

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).