Premier LeagueΚαταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι υγεία σε όλους και φυσικά να περάσουμε καλά αυτές τις άγιες ημέρες με όσους αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε. Φυσικά σήμερα εκτός από την καθιερωμένη σιέστα και φυσικά προσπάθεια να χωνέψουμε και να συνέλθουμε από το χθεσινό φαγοπότι (πραγματικά ώρες ώρες, απορώ με το εαυτό μου) έχουμε και την παραδοσιακή αγωνιστική στο νησί.

Ένα Under και ένα Over έχει το πρόγραμμα για εμένα και αφορούν στα παιχνίδια που υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Liverpool-Blackburn

liverpool-fcΔε χωράει αμφιβολία ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αν αναλογιστεί κανείς τόσο το μέγεθος της κάθε ομάδας όσο και την πορεία τους τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, το 1.75 που έχει κοστολογηθεί η νίκη της ομάδας του K.Dalglish μοιάζει αρκετά οριακό, σύμφωνα πάντα με τα δικά μοντέλα κοστολόγησης του παρόντος παιχνιδιού. Αν μη τι άλλο η εκτός έδρας ισοπαλία με την Wigan μόνο χαμόγελα δεν μπορεί να φέρει σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Επιπρόσθετα, μπορεί στο Anfield, παρέα των Suarez, Bellamy και Kuyt να μην έχει ηττηθεί ποτέ τη φετινή περίοδο αυτό όμως που γίνεται αυτόματα αντιληπτό είναι ότι το Anflield δε φοβίζει. Μόλις τρεις νίκες στα οκτώ εντός έδρας μετράει η ομάδα του Dalglish και επιπλέον έχουμε να δούμε τους κόκκινους σκοράρουν πάνω από ένα γκολ από τον περασμένο Σεπτέμβριο.  Έχοντας υπόψη αυτό το εκπληκτικό εννέα Under στα δέκα τελευταία παιχνίδια της Liverpool, το γεγονός του αμυντικού προσανατολισμού που θα παρατάξει ο Kean , με σκοπό να πάρει κάτι από το παιχνίδι καθώς και την κοστολόγηση του Under από τους απανταχού ασιάτες με line to 3, με οδηγούν στην επιλογή του παρόντος στοιχήματος.

Chelsea – Fulham

Chelsea FCΔύο συνεχόμενες ισοπαλίες για την ποιότητα της ομάδας του Villas-Boas είναι πολλές. Νέα απώλεια θα σημάνει την απομάκρυνση από τον τίτλο, ο οποίος ούτος ή άλλως μοιάζει αρκετά δύσκολος ως στόχος. Στον αντίποδα η ομάδα του Jol μπορεί να μάζεψε πέντε φορές τη μπάλα από τα δίκτυα της στο παιχνίδι με την Manchester United, ωστόσο τόσο η πρόσφατη φόρμα της όσο και το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει στο χορτάρι μόνο αδιάφορο δεν είναι. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν μπορέσει να καταφέρει να αντέξει απέναντι στους μπλε που περιμένω να παραταχθούν με σχήμα επιθετικό και όρεξη ώστε να  μην γκελάρουν και Τρίτη συνεχόμενη φορά. Το Over είναι οριακά αποδεκτό ως απόδοση, αλλά εκτιμώ ότι έχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να επιβεβαιωθεί.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Liverpool-Blackburn, Under 3

1.94

Chelsea-Fulham, Over 2.5

1.69

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).