RakiΕπιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα της Super League, ασχέτως αν βρισκόμαστε εν μέσω εορτών, αφού υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να ολοκληρωθούν εξαιτίας του γνωστού φιάσκου (αυτό με την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ξέρετε :) ) στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου. Φυσικά το παιχνίδι του  ΑΡΗ με τη Δόξα Δράμας δε με έχει απασχολήσει, όχι μόνο γιατί αποδόσεις του 1.20-1.30 δε με έχουν απασχολήσει ποτέ αλλά γιατί ΑΡΗ με το line στο 1.50 δεν πρόκειται να ακουμπήσω ποτέ, ακόμα και με αυτή την Δόξα Δράμας, η οποία δείχνει να προετοιμάζεται μάλλον για την Football League πραγματοποιώντας δυνατά φιλικά στην πρώτη κατηγορία.

OFI FCΩστόσο, το άλλο παιχνίδι της ημέρας, αυτό μεταξύ του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον πηγάζει από τον πρωταρχικό παράγοντα-δείκτη που κάποιος θα πρέπει να κοιτάζει πριν καν ξεκινήσει να αναλύει μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση (σύμφωνα πάντα με την δική μου προσωπική ματιά). Ποιος είναι αυτός ο δείκτης? Μα φυσικά το σετ των αποδόσεων. Λοιπόν αυτό το 1.55 + που κυκλοφορεί για την Κρητική ομάδα απλά είναι μη αποδεκτό. Και εξηγώ. Φυσικά δεν υποστηρίζω ότι παιχνίδι δεν μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμα θρίαμβο για την ομάδα του Αναστόπουλου αλλά απλά όχι σε αυτή την απόδοση. Η ομάδα του Κομπότη μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και διαθέτει η Super League, τουλάχιστον όμως έχει δείξει ότι παλεύει τα παιχνίδια, ξέροντας πολύ καλά τα δυνατά και αδύνατα σημεία της. Παρατηρώντας το επερχόμενο πρόγραμμα του Λεβαδειακού, κανείς μπορεί εύκολα να διακρίνει ότι το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους πράσινους να πάρουν κάτι αφού δύσκολα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν βαθμούς από τους επερχόμενους αντιπάλους τους (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΑΡΗΣ). Επιπρόσθετα, θα πρέπει να τονίσω ότι στις τρεις εξόδους που έκανε μέχρι στιγμής, η ομάδα της Λεβαδιάς κατάφερε να αποσπάσει δύο ισοπαλίες χάνοντας μόνο από την τότε φορμαρισμένη ΑΕΚ.

Levadiakos FCΣτον αντίποδα η ομάδα της Κρήτης, έχει να παρουσιάσει κάτι καλό από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου νίκησε με 3-0, δείχνοντας μία χαλάρωση τις τελευταίες αγωνιστικές, η οποία μπορεί και να της στοιχήσει. Ειδικά τα δύο τελευταία άσχημα αποτελέσματα με Κέρκυρα και Παναιτωλικό ίσως προοιωνίζουν περίοδο ντεφορμαρίσματος για τη νησιωτική ομάδα, ντεφορμάρισμα που περιμένω να επιβεβαιωθεί στη σημερινή αναμέτρηση. Βασιζόμενος λοιπόν στο line που βρίσκεται στο 0.75, το κλειστό παιχνίδι που περιμένω να διεξαχθεί, τη μαχητικότητα του Λεβαδειακού, την Κρητική ρακί που εδώ που τα λέμε λίγο παραπάνω θα έχει  καταναλωθεί αυτές τις ημέρες από τους παίκτες του Νικόλα (εντάξει πλάκα κάνω), ποντάρω σε δύο αποτελέσματα και στη μη ήττα της ομάδας της Λεβαδιάς.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

ΟΦΗ-Λεβαδειακός

Λεβαδειακός +0.75, 1.90

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).