online-stoixima-nomothesiaΔύο από τις επικείμενες αλλαγές του νομοσχεδίου για το διαδικτυακό τζόγο αποτελούν η κατάργηση της χρήσης κάρτας παίκτη και η μείωση της φορολογίας για τους online bookmakers. Θυμίζω πως μέχρι τώρα η προβλεπόμενη φορολογία άγγιζε το 30% των μεικτών εσόδων των εταιριών στοιχήματος, γεγονός που μάλλον αποθάρρυνε τις δημοφιλείς εταιρίες του εξωτερικού να προχωρήσουν σε αίτηση για υπαγωγή στο νέο νομικό καθεστώς. Πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν τη λίστα με τις εταιρίες που έχουν πάρει την πολυσυζητημένη άδεια, ενώ όσοι ανησυχούν για τη λειτουργία της betfair ως ανταλλακτήριο, θα πρέπει να αρκεστούν στις φήμες πως το ανταλλακτήριο θα εξακολουθήσει να υφίσταται στη γνωστή μορφή, σύμφωνα με το forum του infobeto.

Η είδηση προέρχεται από το capital.gr, όπου διατυπώνεται πως με το υπάρχον επίπεδο ρυθμίσεις δε θα προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την κυβέρνηση. Πώς άλλωστε να προκύψουν όταν έχουν προταθεί πέρα από τη μεγάλη φορολογία και η [intlink id=”4854″ type=”post”]αναδρομική φορολόγηση[/intlink] των εσόδων των δύο προηγούμενων ετών! Τις επόμενες ώρες ή μέρες λογικά θα κυκλοφορήσουν περισσότερες ειδήσεις γύρω από το επίμαχο νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια. Ας ελπίσουμε πως θα είναι προς τη σωστή αυτή τη φορά κατεύθυνση.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.