Ergotelis FCΜπορεί το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων να δείχνει μεγάλο και γεμάτο επιλογές για προγνωστικά ποδοσφαίρου και για στοίχημα online, ωστόσο περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις κυπέλων και πρωταθλημάτων που αρχίζουν ξανά μετά την αναγκαστική διακοπή των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Το παραπάνω  γεγονός δε μου αφήνει και πολλά περιθώρια επιλογής, με αποτέλεσμα να επικεντρωθώ πάλι στη γνωστή μας εγχώρια Super League που τόσο αγαπάμε και εμπιστευόμαστε.

ergotelis-panionios-sygkrisi-apodoseon-bookmakersΕίναι από τις ελάχιστες στιγμές που το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Ο Έλληνας bookmaker βρίσκεται πολύ ψηλά στην κατάταξη όσον αφορά την απόδοση για τη νίκη των Κρητικών. Μια απόδοση που βρίσκεται στο 2.00, ενώ αρκετοί ξένοι bookmakers προσφέρουν των άσσο πολύ πιο χαμηλά, ακόμα και στο 1.80. Για να πω την αλήθεια η κοστολόγηση του ΟΠΑΠ βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Καραγεωργίου έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, γεγονός που δείχνει την όχι και τόσο καλή αγωνιστική τους κατάσταση. Μάλιστα στο παιχνίδι με την Ξάνθη τα λάθη και ο μη έξυπνος χειρισμός του αγώνα στοίχησαν στην ομάδα του Εργοτέλη την απώλεια 3 πολύτιμων βαθμών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα ο Πανιώνιος δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αφού στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Panionios FCΩστόσο, εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί πιο πολύ σε αυτό που ονομάζουμε κίνητρο και αυτό πιστεύω είναι με το μέρος του Εργοτέλη. Μια προσεκτική ματιά στο επερχόμενο πρόγραμμα της ομάδας του Καραγεωργίου δείχνει τη σημαντικότητα και την αναγκαιότητα της σημερινής νίκης. Ο Εργοτέλης μετά το σημερινό παιχνίδι καλείται να αντιμετωπίσει, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, ΑΡΗ και Παναθηναϊκό, πρόγραμμα που αν μη τι άλλο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια συγκομιδής βαθμών. Συνεπώς οι πάντες στην Κρήτη γνωρίζουν ότι το παιχνίδι εναντίων του Πανιωνίου αποτελεί ίσως το παιχνίδι σταθμός για την πορεία της ομάδας προς την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Αποδόσεις κοντά στο 2.00 κρίνονται ικανοποιητικές ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, όπου η γηπεδούχος δείχνει να έχει μεγαλύτερη ανάγκη και κίνητρο για την κατάκτηση της νίκης.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Εργοτέλης – Πανιώνιος
Εργοτέλης, 2.02

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).