Διαφήμιση William Hill στα Ελληνικά
Διαφήμιση William Hill στα Ελληνικά

Χθες επικοινώνησε μαζί μου διαφημιστής ζητώντας να τροποποιήσω Ελληνική διαφήμιση του William Hill που δημοσιεύεται στο προσωπικό μου αγγλόφωνο blog και να μετατραπεί σε Αγγλική. Ο διαφημιστής μάλιστα μου τόνισε πως πρέπει να κάνω την αλλαγή το συντομότερο δυνατό («as soon as possible») και να τον ενημερώσω μόλις ολοκληρωθεί για να το ελέγξει. Ενδεχομένως να πρόκειται για μια αλλαγή ρουτίνας, όμως η «κατ’ επείγουσα» αίσθηση που αποκόμισα από το μήνυμα με ξάφνιασε. Ο ίδιος ανέφερε πως η William Hill πρόσφατα άλλαξε τους στόχους της όσον αφορά τους συνδέσμους («link goals») και επέμεινε στην αλλαγή κυρίως της πρότασης από τα Ελληνικά στα Αγγλικά. Στην απάντησή μου ρώτησα εάν η αλλαγή αυτή αποτελεί προάγγελο περισσότερων αλλαγών, κυρίως όσον αφορά το νομοσχέδιο του διαδικτυακού τζόγου στην Ελλάδα κι αν η William Hill προτίθεται να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Το γεγονός της αλλαγής της διαφήμισης λίγες μόλις μέρες πριν εκπνεύσει η παράταση που δόθηκε στην εφαρμογή του νομοσχεδίου για το διαδικτυακό στοίχημα με οδήγησε να κάνω μια γρήγορη αναζήτηση για την William Hill και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί α λα [intlink id=”4881″ type=”post”]Ladbrokes[/intlink]. Δυστυχώς ή ευτυχώς δε βρήκα κάποια σχετική είδηση, ούτε εάν έχει πάρει τη σχετική άδεια.

Διαφήμιση William Hill στα Αγγλικά
Διαφήμιση William Hill στα Αγγλικά

Γεγονός αποτελεί πως έδρα της William Hill αποτελεί το Γιβραλτάρ, περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου με δική του διακυβέρνηση που αποτελεί έδρα για πολλές ακόμα εταιρίες στοιχημάτων. Το Γιβραλτάρ ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση αν και δεν αποδέχεται κάποιες από τις συμφωνίες της Ε.Ε. όπως την taxation and customs union. (Wikipedia)

Τονίζεται πως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της William Hill στην Ελλάδα είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Κοντομηνάς, από το 2005. Ο Δ. Κοντομηνάς έχει πρόσφατα αγοράσει και τα δικαιώματα της Stanleybet αν κι επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ συντηρείται η διαμάχη εναντίον του ΟΠΑΠ εδώ κι αρκετά χρόνια με επίκεντρο το μονοπώλιο του τελευταίου, λαμβάνοντας χώρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο που υποτίθεται θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το νομοσχέδιο του διαδικτυακού τζόγου.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.