Kypello ElladasΗ 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινάει σήμερα Τετάρτη, με τέσσερα ζευγάρια. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη ενώ φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί τον Θρασύβουλο. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ, δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν δεν προκύψει ούτε εκεί νικητής, η διαδικασία των πέναλτι.

Ο Πανιώνιος (στο 6.60) έχει πολύ περισσότερα προβλήματα να ασχοληθεί από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (στο 1.50). Οι «κυανέρυθροι» είναι με υπηρεσιακό προπονητή, έχουν φτάσει σε σημείο να παίζουν με παίκτες από την ομάδα Νέων ενώ και οικονομικά βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Σίγουρα θα ρίξουν το βάρος στην παραμονή στη Super League και δεν θα «σκιστούν» να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός πέρασε ήδη μια φορά νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη (1-2 πριν από έναν μήνα περίπου για το πρωτάθλημα) και, παρά τις απουσίες που έχει – ειδικά στην άμυνα – αναμένεται να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός (στο 1.03) έχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας με τον Θρασύβουλο (στο 50.00) και, φυσικά, διαφορά κατηγορίας. Μετά την γκέλα-ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας, οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν και τις «νουθεσίες» του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη και αναμένεται να ξεσπάσουν κόντρα στον Θρασύβουλο. Το over 3,5 γκολ (στο 2.00) φαντάζει λογική επιλογή, ενώ με μεγαλύτερο ρίσκο μπορούμε να πάμε με το Ακριβές Σκορ 4-0 (στο 7.00) ή και 5-0 (στο 12.00).

Η Κέρκυρα (στο 1.63) έχει το προβάδισμα απέναντι στη Δόξα Δράμας (στο 5.75), με τους φιλοξενούμενους να έχουν ελλιπέστατο ρόστερ και, σαφώς, να ρίχνουν μεγαλύτερο βάρος στη Super League. Και η Κέρκυρα θα παίξει, όμως, με αλλαγές, επομένως τύχες έχει και το under 2,5 γκολ (στο 1.50). Ομάδα Κυπέλλου ο ΠΑΣ Γιάννενα (στο 2.05), με αρκετές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (στο 3.55). Σε ανοδική πορεία με τον Αγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο ο ΠΑΣ, ενώ οι Αρκάδες είναι περισσότερο ομάδα έδρας. Σε προκλητική απόδοση και το over 2,5 γκολ (στο 2.55) αξίζει το ρίσκο!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 2 @ 1.50

Ολυμπιακός – Θρασύβουλος            over 3,5 γκολ @ 2.00

Κέρκυρα – Δόξα Δράμας     1 @ 1.63

ΠΑΣ Γιάννενα – Αστέρας Τρίπολης           over 2,5 γκολ @ 2.55

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).