la_liga_logoΜπορεί η Real Madrid να έχει πάρει προβάδισμα ασφαλείας έναντι της Barcelona, ωστόσο ο τίτλος στη La Liga παραμένει ακόμα ανοιχτός και η 19η αγωνιστική επιφυλάσσει επικίνδυνη έξοδο της ομάδας του Jose Mourinho στο Iberostar Estadi της Mallorca το βράδυ του Σαββάτου.

Τον φαβοριτισμό στη Sevilla (στο 1.75) που υποδέχεται την Espanyol (στο 5.00) δεν μπορώ να τον καταλάβω. Σε μετριότατη αγωνιστική κατάσταση είναι η Sevilla και σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό από τη Valencia στο Copa del Rey και τις τρεις διαδοχικές ήττες στη La Liga. Αντίθετα, η Espanyol έρχεται από την ισοπαλία 1-1 με την «μισητή» Barcelona και την πρόκριση στο Copa del Rey με αντίπαλο την Cordoba, με χατ-τρικ του Alvaro (στο 4.00 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα)! Επιπλέον, η Espanyol πρόπερσι πήρε «λευκή» ισοπαλία στο Sanchez Pizjuan και πέρυσι επικράτησε 2-1 της Sevilla.

Με την ψυχολογία στα ουράνια, μετά το θριαμβευτικό 6-1 επί της Real Sociedad και την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa del Rey, θα υποδεχτεί η Mallorca (στο 11.50) τη Real Madrid (στο 1.28). Αποτέλεσμα που τράβηξε τα βλέμματα, μιας και η Mallorca σημείωσε τέσσερα γκολ σε διάστημα έξι (!!!) λεπτών και, συνολικά, τα έξι γκολ από το 34’ ως το 60’! Μάλιστα, είχε βρεθεί πίσω στο σκορ… Επιπλέον, εντός έδρας έχει σημειώσει μέχρι στιγμής μόλις 9 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις – έχει δεχτεί, επίσης 9! Η Real πέτυχε και δεύτερη νίκη κόντρα στη Malaga (αυτή τη φορά με 1-0 εκτός έδρας), πήρε και αυτή την πρόκριση και θα προετοιμαστεί για δυο ακόμα αναμετρήσεις με την Barcelona! Karim-Benzema-Real-MadridΤην τελευταία πενταετία η Real είναι αήττητη κόντρα στη Mallorca στις Βαλεαρίδες Νήσους, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας, ολοκληρώθηκαν με under 2,5 γκολ (στο 2.75). Ποντάρισμα, πάντως, αξίζει και ο σούπερ φορμαρισμένος Karim Benzema (στο 1.88 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα) ενώ και το under 3,5 γκολ (στο 1.67) προσφέρεται σε καλή απόδοση.

Πάρα πολλές φορές η Osasuna (στο 1.80) με έχει δικαιώσει και θα την εμπιστευτώ για μια ακόμα φορά, κόντρα στη Santander (στο 4.50), την οποία φιλοξενεί στο . Δεν με πτοεί η κούραση της Osasuna από την αναμέτρηση-αποκλεισμό με την Barcelona για το Copa del Rey – άλλωστε αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές. Η Osasuna παραμένει έξι αγωνιστικές αήττητη (τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες), είναι αήττητη στο Reyno de Navarra με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες (και 13-5 γκολ) ενώ πέρυσι κατάφερε να σπάσει τη δυσμενή παράδοση που είχε κόντρα στη Santander – μια ισοπαλία και τέσσερις διαδοχικές ήττες! Οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν από την… Mirandes (ομάδα γ’ κατηγορίας) στο Copa del Rey ενώ εκτός έδρας έχουν μόλις τέσσερις ισοπαλίες σε οκτώ εξόδους τους. Δεν θα αντέξουν στην Pamplona.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Sevilla – Espanyol     X2 (ΔΕ) @ 2.04

Mallorca – Real Madrid       under 3,5 γκολ @ 1.67

Benzema         Να Σκοράρει Στον Αγώνα Mallorca – Real Madrid @ 1.88

Osasuna – Racing Santander           1 @ 1.80 

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).