mpala-termaΤα δυο σημαντικότερα παιχνίδια της Δευτέρας είναι αυτό για τη La Liga της Ισπανίας με την Osasuna να φιλοξενεί την Atletico Madrid, και αυτό για την Superliga της Πορτογαλίας, με την Maritimo να υποδέχεται την Braga. Αγώνες που προσφέρουν ευκαιρίες για στοίχημα έχοντας ως κύριο στοιχείο τα γκολ.

Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Superliga στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Maritimo (στο 3.10) με την Braga (στο 2.25). Στην 5η θέση με 29 βαθμούς η ομάδα της Μαδέιρα, εύκολα ή δύσκολα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Europa League της επόμενης περιόδου. Στην 3η θέση η περυσινή φιναλίστ του Europa League, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς την δεύτερη Porto και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν.

Κι εδώ αρχίζει η… αριθμολαγνεία. Η Maritimo είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς, με δυο νίκες αμφότερες με σκορ 2-1 (στο 10.00). Η Braga έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, όλες με σκορ 2-1! Επιπλέον, πέρυσι και πρόπερσι η Braga πέρασε νικηφόρα από τη Μαδέιρα κερδίζοντας αμφότερες την Maritimo με το ίδιο σκορ, 2-1 (στο 8.25) – γενικά το έχει κάνει τρεις φορές την τελευταία πενταετία! Εάν συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς, το over 2,5 γκολ (στο 2.15) θα επαληθευτεί και θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες (στο 1.86). Το θέμα είναι ποια θα βάλει το δεύτερο γκολ για να πάρει και τη νίκη.

Φινάλε και για την 21η αγωνιστική της La Liga, με την Osasuna (στο 3.20) να περιμένει την Atletico Madrid (στο 2.25) στην Παμπλόνα. Σε εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστική κατάσταση οι δυο ομάδες, με την Osasuna να παίζει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική εντός έδρας έχοντας μια ήττα (0-2 από τη Santander) και μια ισοπαλία (1-1 με τη Valencia) μέχρι στιγμής ενώ είχε προηγηθεί το 0-0 με τη Sociedad εκτός έδρας. Πάντως, μέσα στο Reyno de Navarra η Osasuna μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 10 αναμετρήσεις με μοιρασμένα τα over 2,5 γκολ (στο 2.10) και τα under 2,5 γκολ (στο 1.68).

Αντίθετα, η Atletico, υπό τις οδηγίες του Diego Simeone διέλυσε 4-0 την Sociedad την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Radamel Falcao (στο 2.25 στην αγορά Να Σκοράρει στον αγώνα) να πετυχαίνει τρία γκολ, φτάνοντας συνολικά τα 14! Είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Villarreal και το 0-0 στην Malaga, με την Atletico να συμπληρώνει τρεις αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ. Κάπου, όμως, θα σταματήσει αυτό, αφού μόνο υπόδειγμα σταθερότητας δεν είναι η Atletico (στο 1.40 στην αγορά Να Σκοράρει η Γηπεδούχος Ομάδα). Πιθανή ισοπαλία με σκορ 1-1 (στο 6.50).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Maritimo – Braga      Να Σκοράρουν και οι Δυο Ομάδες @ 1.86

Osasuna – Atletico Madrid   Να Σκοράρουν και οι Δυο Ομάδες @ 1.86

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).