ligue1Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μας απασχολήσουν τα προγνωστικά για στοίχημα σε πέντε αγώνες ποδοσφάιρου: τρεις από τη Ligue-1 και δύο από Primera División. Κυνηγάμε πέντε λογικά σημεία για στοίχημα, με ικανοποιητικές αποδόσεις, ελπίζοντας να πάμε ταμείο εύκολα.

28/01/2012 20:00 BRESTPARIS SAINTGERMAIN

Κρατάει ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα εντός έδρας από την αρχή της σεζόν (4-6-0). Όλα αυτά βέβαια όχι απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Χωρίς τον καλό επιθετικό Nolan Roux, που έφυγε για τη Lille, δύσκολα θα συνεχίσει αήττητη κόντρα στην πολύ ανεβασμένη Paris του Ancelotti, ο οποίος θέλει να χτίσει μια ομάδα με προδιαγραφές για «μεγάλα» πράγματα. Και ας μην παίξει ο Pastore, υπάρχει το υλικό να κάμψει την αντίσταση της συμπαθέστατης Brest και να σταματήσει τα πολύ καλά σερί που έχτισε μέχρι σήμερα. Διπλό!

28/01/2012 20:00 TOULOUSECAEN

ToulouseΤρία ματς χωρίς νικη για τη Toulouse είναι πολλά και ας μην αποτελεί φόβητρο φέτος. Αν θέλει να καταφέρει κάτι μέχρι το τέλος της χρονιάς, απέναντι σε μια ομάδα όπως η Caen με 10 αγώνες χωρίς νίκη, με μόλις 2 βαθμούς πάνω από την τελευταία ομάδα της LIgue 1, και απόντες τους δύο βασικούς αμυντικούς (Heurtaux και Proment) και τους δυο βασικούς επιθετικούς (Niang και Frau) θα είναι «απορίας άξιον» να μην τα καταφέρει να πάρει το «τρίποντο».  Άσος!

28/01/2012 22:00 LILLESAINTTIENNE

Επιθετικά η Saint-Étienne, δεν είναι και κάτι αξιόλογο, παρότι διαθέτει ποιοτικούς επιθετικούς. Σήμερα όμως που λείπουν τρεις (Sinama Pongolle, Aubameyang και Gradel), δύσκολα θα αντισταθει στη Lille, η οποία καίγεται για τους τρεις βαθμούς. Τις 13 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν εκτός έδρας μόνο μια φορά κέρδισε η Saint-Étienne (το ’98). Δεδομένων των συνθηκών, αλλά και του γεγονότος ότι η Lille μετρά 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 3 τελευταία στο πρωτάθλημα, ποντάρουμε άφοβα στη νίκη της Lille. Άσσος!

29/01/2012 17:00 LEVANTEGETAFE

levanteΗ Levante από την αρχή της σεζόν αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα σύνολα της Primera División. Χωρίς παίχτες-σταρ στη σύνθεσή της έχει καταφέρει να βρίσκεται στη τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Από τα μέσα Δεκεμβρίου έχει παρουσιάσει «κοιλιά», έχοντας νικήσει σε 10 αγώνες μόνο την La Coruna (παράταση) και την Alcorcon, και αυτές στο κύπελλο. Η Getafe, μετράει αήττητο 5 αγωνιστικών (απέναντι σε θεωρητικά αδύνατους αντιπάλους), και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη με την πορεία της. Εκτός έδρας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ενώ αντίθετα είναι το τρίτο συνεχόμενο εντός για τη Levante, η  οποία μετά το 0-0 με τη Sociedad και τη «τριάρα» από τη Valencia, ψάχνει κάποιον να «πληρώσει τα σπασμένα». Άσσος!

29/01/2012 22:30 MALAGA – SEVILLA

Η αίγλη του παρελθόντος έχει φύγει εδώ και καιρό από τη Sevilla και ψάχνει απεγνωσμένα την ταυτότητά της. Μετρά μόλις μια νίκη εκτός έδρας και οι αδυναμίες που παρουσιάζει θα είναι ευκαιρία για τη Málaga να τις εκμεταλλευτεί και να σταματήσει το αρνητικό σερί των 6 συνεχόμενων αγώνων στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Χωρίς απουσίες η Málaga, 5 βασικές για τη Sevilla. Άσσος!

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου:

Brest – Paris Saint-Germain  2  2.05

Toulouse – Caen  1  1.75

Lille – Saint-Étienne  1  1.53

Levante – Getafe  1  2.45

Malaga – Sevilla  1  2.15

Το νου σας…

Και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.