Premier LeagueΚανονικά το παιχνίδι της Tottenham με την Everton θα έπρεπε να γίνει τον Αύγουστο, στην πρεμιέρα της Premier League. Ωστόσο, διεξάγεται την Τετάρτη στο White Hart Lane με τις δυο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους ενώ υπάρχει και ξεκάθαρο φαβορί.

Η Tottenham (στο 1.533) έχει τη μεγάλη ευκαιρία νικώντας την Everton (στο 6.50) να πιάσει στη δεύτερη θέση τη Manchester United, η οποία έχει τρεις βαθμούς περισσότερους, αλλά και να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο Manchester City. Μοναδική ευκαιρία για να αποδείξουν οι παίκτες του Harry Redknapp ότι έχουν τα κότσια να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Premier League.

Οι Spurs έχουν σκοράρει τουλάχιστον μια φορά και στα 18 τελευταία παιχνίδια τους – επίδοση ρεκόρ στην ιστορία τους. Από την άλλη, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν απαραβίαστη την εστία τους σε επτά από τα 19 ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, ένα λιγότερο σε σχέση με όλη την περυσινή σεζόν. Αλλά η Everton είναι επικίνδυνη. Εχει τέσσερις νίκες μακριά από το Goodison Park και μόνο τρεις μέσα σε αυτό! Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει η ομάδα του David Moyes καμιά από τις ομάδες που είναι στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα – δυο ισοπαλίες και επτά ήττες!

Ο Moyes έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Redknapp, αφού έχει ηττηθεί μόλις σε τρεις από τις 15 φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι σε επίπεδο Premier League. Επιπλέον, η Tottenham έχει κερδίσει την Everton μόλις σε ένα από τα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας!

Όμως… Την τελευταία διετία και στα τέσσερα μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδια, επιβεβαιώθηκε το goal/goal (στο 1.95 στην αγορά Να Σκοράρουν Και Οι Δυο Ομάδες). Με τις απουσίες που έχει η Tottenham στην άμυνα, αλλά και τη δεδομένη επιθετική της ισχύ, το συγκεκριμένο σημείο φαντάζει ως η καλύτερη δυνατή επιλογή!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Tottenham – Everton            Να Σκοράρουν Και Οι Δυο Ομάδες @ 1.95

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version