premier-league-aggliaΟι τέσσερις από τις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κοντράρονται μεταξύ τους, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League. Η Arsenal υποδέχεται τη Manchester United και η Manchester City φιλοξενεί την Tottenham, δυο αναμετρήσεις που πιθανότατα κρίνουν πολλά ενόψει της συνέχειας.

Με νέο προπονητή τον Mark Hughes στον πάγκο η QPR (στο 2.00) φιλοδοξεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα υποδεχόμενη την Wigan (στο 3.75). Οι Rangers συμπλήρωσαν εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη, αφού έρχονται από δυο ισοπαλίες και επτά ήττες, αλλά οι έξι εξ αυτών ήταν στο γκολ – δείγμα του ότι «παλεύουν» τα ματς μέχρι τέλους. Το κακό για την QPR είναι πως έχει μόλις μια νίκη στο Loftus Road σε 10 προσπάθειες ενώ τις δυο φορές που φιλοξένησε τους Latics τα τελευταία χρόνια, δεν τους κέρδισε (1-1 και 0-1). Από την άλλη, η Wigan έχει τη χειρότερη επίθεση στην Premier League με 18 γκολ, αλλά τα οκτώ που έχει σημειώσει εκτός έδρας της έχουν χαρίσει δυο νίκες! Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν έξι αγωνιστικές αήττητοι, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες και σίγουρα θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Αλλωστε, με μόλις εννέα γκολ εντός έδρας, η QPR δεν φημίζεται για την επιθετική της γραμμή… Λογικό, αλλά και… παραδοσιακό το under 2,5 γκολ (στο 1.72).

Η επιστροφή του Thierry Henry, το πολύ βαρύ 8-2 του πρώτου αγώνα και η ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες μετά την ήττα 3-2 από την Swansea, δίνουν στην Arsenal (στο 2.80) πολλά κίνητρα για να φτάσει στη νίκη κόντρα στη Manchester United (στο 2.50). Η United επέστρεψε στις επιτυχίες στο εύκολο 3-0 επί της Bolton και διατηρήθηκε σε απόσταση τριών βαθμών από την μισητή συμπολίτισσα City. Και οι δυο ομάδες έχουν… ροπή στο under 2,5 γκολ (στο 1.90), με έξι στα 10 εντός έδρας για την Arsenal και ίδιο ποσοστό για την ομάδα του Sir Alex Ferguson στα εκτός! Η παράδοση, πάντως, δείχνει over 2,5 γκολ (στο 1.83) και, δεδομένης της ανάγκης των δυο ομάδων να πάρουν τη νίκη, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί. Με εξαίρεση το περυσινό ματς στο Emirates (0-1), στα τέσσερα προηγούμενα ματς σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ!

Προς το over 2,5 γκολ (στο 1.75) δείχνει να οδεύει και το παιχνίδι της Manchester City (στο 1.90) με την Tottenham (στο 4.15). Οκτώ στα 10 μετράει η City εντός έδρας ενώ επτά στα 10 έχουν οι Spurs μακριά από το White Hart Lane. Πάντως, πέρυσι και πρόπερσι σημειώθηκαν μόλις δυο γκολ στα ματς στο Manchester – 1-0 και 0-1, αντίστοιχα – αλλά τις τρεις προηγούμενες χρονιές, το σκορ ήταν 2-1 (μια νίκη για τη City και δύο για την Tottenham). Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση, αλλά θα πρέπει να συνέλθουν από το 1-1 με τους Wolves. Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά προβλήματα απουσιών αλλά ο Roberto Mancini έχει λύσεις.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

QPR – Wigan            under 2,5 γκολ @ 1.72

Arsenal – Manchester United          over 2,5 γκολ @ 1.83

Manchester City – Tottenham         over 2,5 γκολ @ 1.75

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).