premier-league-aggliaΗ 23η αγωνιστική της Premier League ανοίγει την αυλαία της σήμερα Τρίτη με πέντε αναμετρήσεις. Χαρακτηριστικό πως οι πέντε από τις πρώτες επτά ομάδες αγωνίζονται σήμερα, με τη Liverpool να ταξιδεύει στους Wolves και τη Manchester United να υποδέχεται τη Stoke City.

Τα πάνω κάτω μέσα σε τέσσερις ημέρες έφερε η Liverpool. Απέκλεισε τη Manchester City και προκρίθηκε στον τελικό του League Cup και στη συνέχεια πέταξε εκτός FA Cup τη Manchester United. Και οι δυο θρίαμβοι ήρθαν εντός Anfield. Τώρα, η Liverpool (στο 1.70) δοκιμάζεται στο Molineux από τους Wolves (στο 5.00) που «καίγονται» για βαθμούς, έχοντας πέσει στην επικίνδυνη ζώνη (στο -1).

Οι Wolves συμπλήρωσαν οκτώ αγώνες δίχως νίκη ενώ στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τους δέχθηκαν από τουλάχιστον δυο γκολ σε καθένα από αυτά! Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να βελτιώσουν κατά πολύ την αμυντική συμπεριφορά τους εάν θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Πάντως, η Liverpool μετράει μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς και ο στόχος της τετράδας και της συμμετοχής στο Champions League της επόμενης περιόδου, ξεμακραίνει (στο -6). Το μυαλό των παικτών του Kenny Dalglish ίσως είναι ακόμα στους θριάμβους επί των ομάδων του Manchester και, με τρία από τα τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο Molineux να έχουν λήξει ισόπαλα, δεν αποκλείεται να φύγουν με ψηλά το κεφάλι οι Wolves από το γήπεδο.

Η Manchester United (στο 1.25) υποδέχεται τη Stoke City (στο 12.00) θέλοντας να αφήσει πίσω της την ήττα-αποκλεισμό από το FA Cup από τη Liverpool. Η παράδοση θέλει την ομάδα του Sir Alex Ferguson να κερδίζει είτε εύκολα (5-0, 4-0) είτε δύσκολα (2-1 πέρυσι) τη Stoke, όμως φέτος, έπειτα από έξι διαδοχικές επιτυχίες ανεξαρτήτως έδρας, κόλλησε για πρώτη φορά στο 1-1 στο Britannia Stadium. Και ο ίδιος ο τεχνικός της United δήλωσε πως η Stoke είναι μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα – κάτι που φαίνεται από τις τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε 11 εξορμήσεις της.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται από τα 20 γκολ που έχει δεχθεί εκτός έδρας, ούτε και από τα έξι over 2,5 γκολ (στο 1.55) στα ίδια ματς. Και είναι ανησυχητικό μιας και η Manchester United μετράει εννέα over 2,5 γκολ σε 11 παιχνίδια στο Old Trafford. Όμως… Με την ψυχολογία στο ναδίρ και χωρίς τον Wayne Rooney, η υπόθεση γκολ θα είναι δύσκολη για την United. Ωστόσο, η παράδοση είναι με το μέρος της όπως και η φόρμα του Danny Welbeck (στο 4.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ – 6 γκολ στην Premier League και 9 συνολικά φέτος) και του Antonio Valencia (στο 6.50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ – οκτώ ασίστ στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια). Θα κερδίσει μεν, πολύ δύσκολα δε…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Wolves – Liverpool   1Χ (ΔΕ) @ 2.05

Manchester United – Stoke City      under 2,5 γκολ @ 2.30

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).