isopalia-skor-tamploΥπάρχουν ημέρες όπου το πρόγραμμα των αγώνων, αν και αρκετά γεμάτο, δε βοηθάει καθόλου σε ότι αφορά τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Προσωπικά βρίσκομαι μπροστά σε μια τέτοιου είδους ημέρα, η οποία έχει ως αποτέλεσμα  να επικεντρωθώ και πάλι σε αυτό που κάνω το τελευταίο διάστημα, το stoixima onlinelive betting. Επιπρόσθετα, κάτι τέτοιες μέρες με σπρώχνουν στο να τοποθετώ στοιχήματα υψηλού ρίσκου, τα οποία αν πληρωθούν με ανταμείβουν πλουσιοπάροχα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση δεν προκαλούν καμία ζημιά στην ψυχολογία μου ως παίκτη. Τρεις βραδινές ισοπαλίες υψηλού ρίσκου παραλαμβάνει το σημερινό μου  παιχνίδι.

Milan FCΞεκίνημα λοιπόν από το Stadio Giuseppe Meazza όπου οι δύο συμπολίτισσες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην πορεία του πολυπόθητου φετινού Scoudetto. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το παιχνίδι της ημέρας αφού τα δύο Ιταλικά μεγαθήρια υπόσχονται ένα παιχνίδι δυνατό και αρκετά συναρπαστικό. Άλλωστε πρόκειται για μια αναμέτρηση στην οποία θα λάβουν μέρος οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του Ιταλικού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Allegri ηγείται της κούρσας της Serie A, βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα αφού παραμένει αήττητη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές! (τελευταία ήττα στις αρχές Οκτωβρίου από την Juventus). Η έδρα της παραμένει φόβητρο για κάθε αντίπαλο αφού σε αυτή έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια, στα οποία το ισοζύγιο των γκολ βρίσκεται στο εκπληκτικό 21-4. Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι οι Rosonerri στα οκτώ τελευταία του παιχνίδια έχουν δεχθεί 2 γκολ, ενώ έχουν κρατήσεις ανέπαφη την εστία τους σε επτά από αυτά.

Στον αντίποδα η ομάδα του Rannierri βρίσκεται σε ανοδική πορεία, αφού έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, με ταυτόχρονη άνοδο και της απόδοσης της επιθετικής της γραμμής, η οποία κατάφερε και παρήγαγε 9 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Λίγο η κοινή έδρα, λίγο η αντιπαλότητα των δύο ομάδων, λίγο το δυνατό ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσουν καθώς και η απόδοση του 3.20, καθιστούν το συγκεκριμένο στοίχημα δελεαστικό.

Lille FCΤο δεύτερο μεγάλο παιχνίδι που διεξάγεται τη σημερινή βραδιά έρχεται από το Stade Vélodrome, όπου Marseille και Lille ολοκληρώνουν την εικοστή αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ο παίκτης στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το γεγονός της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος, το οποίο συνεπάγεται ότι δεν έχουμε πρόσφατη εικόνα των ομάδων ώστε η εκτίμηση μας να βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ωστόσο, η φόρμα των ομάδων  (προ διακοπής) δείχνει ότι πρόκειται για τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του της Γαλλικής Λίγκας. Η Mareille στα δέκα τελευταία έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, ενώ η Lille στα δέκα τελευταία δεν έχει γνωρίσει την ήττα αφού έχει πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αξιοσημείωτο μάλιστα αποτελεί το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη αγνοεί την ήττα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μία και μοναδική ήττα της Lille τοποθετείται χρονικά στις 14 Αυγούστου!!. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.10, απόδοση αρκετά ικανοποιητική για την εικόνα και τη φύση του παιχνιδιού.

Sporting CPΗ τελευταία ισοπαλία μου έρχεται από το Πορτογαλικό Πρωτάθλημα, όπου η Sporting Braga αντιμετωπίζει την πραγματική Sporting J. Για να πω την αλήθεια και έχοντας στο μυαλό μου το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη έχει χάσει μόνο από την Benfica σε όλα τα εκτός έδρας που έδωσε στη φετινή λίγκα, καθώς και το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο που παράγει η Braga μου είναι απλά αποκρουστικό, ήθελα να πάω κατευθείαν στην επιλογή του διπλού. Ωστόσο, η συνέπεια που παρουσιάζει η γηπεδούχος στην έδρα της, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία και τα μόλις 4 γκολ που έχει δεχτεί στα αντίστοιχα παιχνίδια κάνουν την επιλογή του διπλού να απομακρύνεται.  Εκτιμώντας ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και έχοντας στο μυαλό ότι η ισοπαλία ίσως είναι και το επιθυμητό αποτέλεσμα και από τις δύο ομάδες, τοποθετήθηκα σε αυτή, με όλο το ρίσκο που εμπεριέχει.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:

Milan – Inter X, 3.20

Marseille-Lille X, 3.10

Braga-Sporting CP X, 3.15

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).