Emmanauel AdebayorΣυνεχίζεται η 26η αγωνιστική της Premier League, η οποία περιλαμβάνει το παιχνίδι της Arsenal με την Tottenham Hotspur. ‘Ένα παιχνίδι το οποίο το περίμενα όλη την εβδομάδα για να το παρακολουθήσω ευελπιστώντας να απολαύσω πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και πολλά γκολ.

Στο Emirates λοιπόν επικεντρώνεται όλο το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής κοινότητας του νησιού, όπου η αρνητική έκπληξη της φετινής περιόδου υποδέχεται την ανερχόμενη δύναμη του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό το τελευταίο αλλά πως μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την πορεία των σπιρουνιών όταν βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα λίγους βαθμούς κάτω από τα θηρία του Manchester. Από την άλλη ο χαρακτηρισμός της αρνητικής έκπληξης για την ομάδα του Wenger είναι ήπιος αφού πραγματικά φέτος παρακολουθούμε, ίσως τη χειρότερη Arsenal της τελευταίας δεκαετίας.

Arsenal FCΟι μόλις τρεις νίκες των κανονιέρηδων στα τελευταία οκτώ παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη μαρτυρούν αν μη τι άλλο την όχι και τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση των παιδιών του Wenger. Ειδικά το τελευταίο χαστούκι από τη Milan στο Champions League, πρέπει να αποτέλεσε την ταφόπλακα των ονείρων τους για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Το σημερινό παιχνίδι ίσως αποτελέσει την κολυμπήθρα συγχώρεσης από τους οπαδούς τους, μιας και το παιχνίδι με την Tottenham πάντα αποτελούσε ένα δυνατό τεστ και όχι μόνο για την αξία της ομάδας του βόρειου Λονδίνου.

Στον αντίποδα τώρα η ομάδα του Harry Redkanpp βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού έχει χάσει μόνο από τη Manchester City τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές, βρίσκεται μέσα στους στόχους της και γλυκοκοιτάζει το κάτι παραπάνω που όμως δύσκολα θα συμβεί. TOTTENHAM HOTSPUR FCΤα σπιρούνια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ιδιαιτέρα όταν αγωνίζονται εκτός έδρας (εκτός από τις δύο γνωστές), μετρώντας πέντε νίκες τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Σκοράρουν το λιγότερο ένα γκολ σε κάθε τους παιχνίδι μακριά από το White Hart Lane και μάλιστα στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αυτό ψάχνω, για να γράψω την αλήθεια στο παρόν παιχνίδι, αφού αυτό θα οδηγήσει και τις δύο ομάδες σε ένα όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο που θα μας αποζημιώσει με αρκετά γκολ.

Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι η Arsenal θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη, ελέω τοπικού ντέρμπι και όχι μόνο, τις ομάδες να έχουν υψηλούς μέσους όρους επίτευξης τερμάτων σε κάθε αγώνα (κοντά στα δύο γκολ ανά παιχνίδι έχουν αμφότερες) και την πρόσφατη ιστορία τους, όπου μας χάρισαν όμορφες στιγμές με αρκετά γκολ, δεν έχω άλλη επιλογή από το να τοποθετηθώ υπέρ του Over 2.5  και να περιμένω την επιβεβαίωσή του.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Arsenal – Tottenham Hotspurs

Over 2.5 [at] 1.65

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).