Argentina Clausura logoΚαθαρή Δευτέρα σήμερα και το κουπόνι δείχνει και είναι πραγματικά φτωχό. Ωστόσο, για τους ξενύχτηδες της παρέας (όπως η αφεντιά μου) υπάρχει και το τελευταίο παιχνίδι της Clausura, στο οποίο η CA Lanus υποδέχεται τη νέα της κατηγορίας CA San Martin de San Juan, η οποία ζει το ταξίδι της στα μεγάλα σαλόνια για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Εδώ θα πρέπει να ομολογήσω ότι απογοητεύτηκα λίγο από το γεγονός ότι τελικά η ιδέα της ενοποίησης των δύο μίνι πρωταθλημάτων Clausura και Apertura έμεινε απλά μια ιδέα και τίποτα παραπάνω. Και αυτό το γράφω από καθαρή χρηματοοικονομική σκοπιά. Είναι πιο εύκολο για εμάς τους παίκτες του στοιχήματος να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς διακοπές, με τις ομάδες να δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό γιατί η φόρμα και η ποδοσφαιρική τάση μιας ομάδας αποτελούν ίσως το σημαντικότερο κομμάτι στην επιλογή ή όχι ενός σημείου.

CA LanusΗ CA Lanus, αφού κινήθηκε σε ρηχά νερά κατά την περίοδο της Apertura, όπου τερμάτισε 6η στο βαθμολογικό πίνακα , μπήκε φουριόζα στο τρέχον πρωτάθλημα-Clausura με στόχο να κάνει το κάτι παραπάνω και κυρίως να προχωρήσει και στο θεσμό του Copa Libertadores, όπου αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της ομάδας. Έτσι στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος έκανε το δύο στα δύο περνώντας από την έδρα της Independiente με σκορ 0-1 και κάνοντας περίπατο στο στάδιο Néstor Díaz Pérez, όπου επικράτησε επί της παραπαίουσας San Lorenzo με 4-1. Το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι, της επιτρέπει να συλλέξει ακόμα 3 πόντους και να παραμείνει στην κορυφή αφού ο αντίπαλός της δίνει το προαναφερθέν δικαίωμα.

CA SAN MARTÍN DE SAN JUANΣτόχος της San Martin αποτελεί αυτός που είχε από την αρχή της Apertura, και αυτός δεν είναι άλλος από το να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαιρικού στερεώματος της Αργεντινής. Ο τερματισμός της στην 9η θέση της Apertura, σε συνδυασμό με τους 26 βαθμούς που μάζεψε, της δίνουν το δικαίωμα να ονειρεύεται την παραμονή της.  Μία νίκη και μία ήττα έχει η ομάδα του Daniel Oscar Gamero, που ωστόσο επέδειξε αδυναμίες στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της Tigre, όπου έχασε με 3-1.

Τη σοβαρή και μετρημένη CA Lanus δε τη φοβάμαι και πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη και να επιβεβαιώσει έναν άσσο, που η αλήθεια είναι ότι τον ήθελα λίγο παραπάνω σε κοστολόγηση.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Lanus- CA San Martin de San Juan

CA Lanus [at] 1.75

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).