milan-juventus 300x250Με τρία ματσάκια θα ασχοληθούμε στις προτάσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο, ανάμεσα σε αυτές και το μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο, που μπορεί να κρίνει το φετινό πρωταθλητή στην Ιταλία.

25/02 20:00 MontpellierBordeaux

Εξαιρετική πορεία για τη Montpellier φέτος στο πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη επίθεση στη Ligue-1 και τα δύο γκολ που δέχτηκε στην ισοπαλία με την Paris στο Parc de Princes ήταν τα δύο πρώτα για το 2012, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα έξι προηγούμενα. Αν ήταν λίγο πιο τυχερή ίσως να μην είχε δεχτεί το τέρμα στο 88’ και τώρα να ήταν μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων έχει και την καλύτερη έδρα (10-1-1). Η Bordeaux δείχνει στα τελευταία ματς πως ξύπνησε μετά το πολύ κακό ξεκίνημα που την είχε θέσει υποψηφία «προς αποχώρηση», αλλά έχει πάρει ήδη τρία ντέρμπι στα τρία τελευταία της παιχνίδια από ομάδες που βρίσκονταν ψηλότερα στη βαθμολογία (Lille, Toulouse, Lyon)… Δε θα πάρει και τέταρτο, απέναντι στην καλύτερη (κατ’ εμέ) ομάδα της κατηγορίας! Άσος!

25/02 21:45 MilanJuventus

Η καλύτερη επίθεση (Milan – 48) συναντά την καλύτερη άμυνα (Juventus -14). Η Μίλαν στα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει πάνω από 2.5 γκολ. Η έφεση της για τη μείωση της τιμωρίας του Ibrahimovic μπορεί να απορρίφθηκε αλλά και χωρίς το Σουηδό υπάρχουν πολλοί παίχτες που μπορούν να σκοράρουν. Επιστρέφει και ο Pato, που χρωστάει ένα καλό παιχνίδι. Η Juventus, που είναι αήττητη σε 23 παιχνίδια, ταξιδεύει «πάνοπλη» στο Μιλάνο, έχοντας σημειώσει πέντε under στους πέντε τελευταίους αγώνες μακριά από το Τορίνο. Τελευταίο over ήταν αυτό για τον αγώνα κυπέλλου, πάλι με τη Milan (1-2). Βλέπω το σενάριο να επαναλαμβάνεται. Over!

palermo-italia26/02 16:00 SienaPalermo

Τα πήγε καλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες η Siena (Napoli, Juventus, Roma) αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια φάνηκε πως «ξεφούσκωσε» μετά από τόση υπερπροσπάθεια. Η Palermo έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη νίκη επί της Lazio (5-1) και στοχεύει στο πρώτο της «διπλό» για φέτος στο πρωτάθλημα. Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Serie A και με μία νίκη μπορεί να μπει στο «κόλπο» για έξοδο στην Ευρώπη. Δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες, όχι όμως και η Siena, από την οποία θα λείψουν ο τερματοφύλακας (Brkic) και άλλοι 2 βασικοί, με σημαντικότερο τον υπερπολίτιμου αρχισκόρερ Calaiò (23 συμμ./10 γκ.).  Διπλό!

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

MontpellierBordeaux   1   (1.95)

Milan – Juventus   Over   (2.05)

Siena Palermo   2   (3.30)

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.