Premier LeagueΗ 26η αγωνιστική στην Premier League η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρει πολλά σημεία ούτε ευκαιρίες στοιχηματικές. Υπάρχουν, πάντως, δυο τρεις περιπτώσεις στις οποίες μπορούμε να στηριχτούμε για να βγάλουμε κέρδος.

Θα κρατήσω με συνοπτικές διαδικασίες τον άσο της Newcastle (στο 1.571) που υποδέχεται τους Wolves (στο 5.75). Τόσο η Newcastle όσο και οι Wolves, έρχονται από “πεντάρες”: οι μεν “ανθρακωρύχοι” ηττήθηκαν 5-0 από την Tottenham στο White Hart Lane, οι δε “λύκοι” διασύρθηκαν 5-1 από τη West Bromwich Albion στο Molineux – αποτέλεσμα που στοίχισε στον Mick McCarthy τη θέση του. Η Newcastle κυνηγάει την τρίτη διαδοχική της επιτυχία επί των Wolves και οι οιωνοί είναι με το μέρος της: μέσα στο 2012 έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στο  Saint James Park σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Wolves έχουν μόλις μια νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια τους στην Premier League ενώ στα 22 πιο πρόσφατα δεν έχουν διατηρήσει αλώβητη την εστία τους. Οι επιστροφές των Cheick Tiote και Yohan Cabaye “δένουν” ακόμα περισσότερο τον άσο για τη Newcastle. Και η συνύπαρξη των Demba Ba (στο 4.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) και Papiss Cisse (στο 1.95 την αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) στην επίθεση εγγυώνται το εύκολο γκολ. Πόσο μάλλον όταν οι Wolves δέχονται γκολ στα 22 τελευταία παιχνίδια τους!

QPR (στο 2.55) και Fulham (στο 2.70) κάποτε είχαν καλές σχέσεις. Μάλιστα το διάστημα 2002-2004, η QPR είχε φιλοξενήσει τη Fulham αφού το Craven Cottage ανακατασκευαζόταν! Τώρα δεν ισχύει αυτό και η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Loftus Road αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη για την παραμονή. Ενας λόγος παραπάνω, η παρουσία του Mark Hughes στον πάγκο των Rangers, 11 μήνες μετά την ξαφνική φυγή του από τη Fulham επειδή «ήθελα να αποκτήσει περαιτέρω εμπειρίες»! Με μια μόλις νίκη σε 13 αγώνες στην Premier League, η QPR χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Αλλά και η Fulham του Martin Jol, που έχει μόλις τρεις ήττες στα 10 τελευταία ματς, χρειάζεται επτά πόντους στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν (με QPR, Everton, Bolton και Sunderland), μιας και έχει μετά να αντιμετωπίσει πέντε από τις ομάδες της πρώτης εξάδας στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Η Fulham έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς κόντρα στην QPR, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ – όλα ήταν εκτός Premier League. Με την QPR να δέχεται γκολ και στα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και με τον Pavel Pogrebnyak (στο 3.10 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Fulham δείχνει ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα (στο 1.45) από το Loftus Road. Εχει, όμως, να κερδίσει εκτός έδρας από τις 29 Οκτωβρίου…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

NewcastleWolves   1 @ 1.571

P. Cisse           Να Σκοράρει στον Αγώνα NewcastleWolves @ 1.95

QPR – Fulham          X2 (ΔΕ) @ 1.45

QPR – Fulham          Και οι Δυο Ομάδες θα Σκοράρουν @ 1.70

P. Pogrebnyak           Να Σκοράρει στον Αγώνα QPR – Fulham @ 3.10

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).