opapcardΣτην επίσημη αρχική ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, υπάρχει σύνδεσμος για πληροφορίες όσον αφορά την OpapCard με την υποσημείωση «μόνο κάρτες Κύπρου». Πατώντας ο επισκέπτης μεταφέρεται στην Κυπριακή ιστοσελίδα του οργανισμού, όπου πληροφορείται για την OpapCard Κύπρου και δίνεται η δυνατότητα ενεργοποίησης διαδικτυακής πληροφόρησης της κάρτας. Στο σημείο εκείνο εμφανίζεται και η εικόνα της κάρτας με την υπάρχουσα μορφή της. Προς το παρόν η OpapCard Κύπρου χρησιμοποιείται για συμμετοχή στα παιχνίδια ΚΙΝΟ. Τι συμβαίνει όμως για την περίπτωση των παικτών από Ελλάδα; Με λίγη προσπάθεια στην πλοήγηση της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ, υπάρχουν ήδη πληροφορίες για τη χρήση της OpapCard για τους Παίκτες Ελλάδας!

opapcard-paiktes-kyproy

Προσωπικά δε γνωρίζω εάν όντως κυκλοφορεί η OpapCard στην Κύπρο ή στην Ελλάδα, καθώς δεν επισκέπτομαι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ τόσο συχνά. Οι μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο δε με βοήθησαν να βρω εάν όντως κάποιος την χρησιμοποιεί ή έστω προμηθευτεί. Υποτίθεται πως μία από τις [intlink id=”5024″ type=”post”]αλλαγές του νομοσχεδίου[/intlink] των τυχερών παιχνιδιών ήταν και η κατάργηση κάρτας παίκτη. Ίσως για αυτό και δεν υπάρχει απεικόνιση της OpapCard για Έλληνες παίκτες. Παρόλα αυτά οι όροι χρήσης της κάρτας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και σε μορφή pdf.

energopoiisi-opapcard-kyproy

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.