bet4free-grΕκμεταλλευτείτε τις προβλέψεις σας στο στοίχημα και κερδίστε πλούσια δώρα! Το Online Στοίχημα σε συνεργασία με το Bet4free.gr προσφέρει στους καλύτερους παίκτες με τις δυνατότερες προβλέψεις πλούσια δώρα που θα διανεμηθούν στο τέλος της στοιχηματικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένου και του Euro 2012. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε ως μέλη στο Bet4free.gr και να συμμετέχετε στο διαγωνισμό των κορυφαίων Ελλήνων tipsters. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αγώνες ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο με σκοπό στο τέλος του διαγωνισμού να έρθουν πρώτοι στην τελική κατάταξη. Είστε τόσο καλοί στο στοίχημα; Αποδείξτε το παίζοντας δωρεάν στοίχημα στο Bet4free.gr!

Οι επιλογές στοιχημάτων που προσφέρει το Bet4free.gr πέρα από το τελικό αποτέλεσμα περιλαμβάνουν όλα τα δημοφιλή στοιχήματα όπως το ημίχρονο/τελικό, ακριβές σκορ, under/over, goal/no goal και πολλά ακόμα. Οι αποδόσεις των στοιχημάτων προέρχονται από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και είναι οι ίδιες για όλους τους συμμετέχοντες, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο δυσκολίας για όλους.

Όλοι οι παίκτες αρχικά ξεκινούν με 1500 credits όπως τα ονομάζει το Bet4free κι αποτελούν το εικονικό τους κεφάλαιο. Με αυτά τα διαθέσιμα credits οι διαγωνιζόμενοι καλούνται μες στο μήνα να καταφέρουν να τα αυξήσουν μέσω των σωστών προγνωστικών τους. Εάν σταθείτε άτυχοι και μηδενίσετε το κεφάλαιό σας, το σύστημα πιστώνει 1500 επιπλέον credits κάθε μήνα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε στο διαγωνισμό. Ωστόσο η πίστωση αυτή γίνεται για όλους τους παίκτες, ώστε να διατηρήσουν το πλεονέκτημά τους οι καλοί παίκτες. Ένας ακόμα τρόπος να αυξήσετε το εικονικό κεφάλαιό σας είναι να προτείνετε κάποιο φίλο σας να συμμετάσχει στο δωρεάν στοίχημα του bet4free.gr, με αποτέλεσμα να κερδίσετε 300 credits για αυτή σας την ενέργεια! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς κανόνες του Bet4free ενώ χρήσιμες απαντήσεις θα βρείτε στις συχνές ερωτήσεις.

Στα 4 χρόνια λειτουργίας του Bet4free.gr έχει μοιράσει δωροεπιταγές, βιντεοκάμερες, παιχνιδοκονσόλες και πολυμηχανήματα! Κάντε τώρα εγγραφή στο Bet4free.gr και μπορεί να είστε ο επόμενος νικητής!

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.