cristiano-ronaldo-champions-leagueChampions League, μέρος 3ο… Ακόμα μια ευρωπαϊκή εβδομάδα ξεκίνησε με το ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο, να στρέφεται στην κορυφαία διοργάνωση. Δυο αναμετρήσεις σήμερα για τους 16 του θεσμού κι άλλες δυο αύριο. Ξεκινάμε τις προβλέψεις από αυτή ανάμεσα σε CSKA Moscow και Real Madrid.

Στην παγωμένη Μόσχα, η CSKA (στο 8.00) υποδέχεται τη Real Madrid (στο 1.40). Τα μειονεκτήματα είναι πάρα πολλά για τους Ρώσους: σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, από το τέρμα ως και την επίθεση, με τα ονόματα των Keisuke Honda, Igor Akinfeev, Mark González και Aleksandrs Cauņa να φιγουράρουν στο ιατρικό δελτίο. Αγωνιστική απραξία σχεδόν τριών μηνών. Κι απέναντί τους μια Real που μετράει 27 νίκες στα 30 τελευταία παιχνίδια της και πηγαίνει με φουλ τις μηχανές στη Μόσχα για να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί για το φετινό Champions League.

Η Real ταξίδεψε στο Luzhniki χωρίς τους Ángel Di María και Lassana Diarra, αλλά ο μεν πρώτος μόλις το Σάββατο επέστρεψε από δίμηνη απουσία (και τραυματίστηκε ξανά) ενώ ο δε δεύτερος είναι εκτός εδώ και 20 μέρες. Ο Cristiano Ronaldo (στο 3.70 στην αγορά Πρώτο Γκολ) σκοράρει κατά ριπάς, ο Karim Benzema (στο 2.35 στην αγορά Να Σκοράρει) παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, το ίδιο και οι Mesul Ozil και Kaka. Δεν νομίζω πως η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να πάρει από το πρώτο ματς την πρόκριση. Ωστόσο νομίζω πως λόγω των καιρικών συνθηκών το ματς δεν θα «ανοίξει». Θα πάμε σε σχετικά μικρό σκορ, του στυλ 0-2 (στο 7.25), 0-3 (στο 10.50) το πολύ πολύ 1-2 (στο 8.75) αν η CSKA καταφέρει να βρει δίχτυα στο συνθετικό χλοοτάπητα. Γι’ αυτό και θα κρατήσω το 2-3 γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

CSKA Moscow – Real Madrid        Τελικό Σκορ 0-2 @ 7.25

Cr. Ronaldo   Πρώτο Γκολ στον αγώνα CSKA Moscow – Real Madrid @ 3.70

K. Benzema   Να Σκοράρει στον αγώνα CSKA Moscow – Real Madrid @ 2.35

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).