la_liga_logoΑυτό το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθούμε με τα προγνωστικά για στοίχημα σε πέντε αγώνες ποδοσφαίρου από Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα και Τουρκία. Αν δεν μας τα χαλούσε αναπάντεχα η Levante την Κυριακή, θα κάναμε το 5/5 με τα [intlink id=”5048″ type=”post”]προγνωστικά του προηγούμενου Σαββάτου[/intlink]. Επειδή η Levante μας στέρησε το «απόλυτο», σήμερα θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

04/02/2012  19:00  Levante – Racing Santander

Πέντε ματς χωρίς νίκη για τη Levante στο πρωτάθλημα, μια ομάδα που μέχρι πρότινος αποτελούσε την ευχάριστη έκπληξη της Primera División. Δίνει το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της εντός έδρας, έχοντας αποτύχει στα προηγούμενα τρία, για κύπελλο και πρωτάθλημα. Επιστρέφουν μερικοί βασικοί που έλειψαν από τα τελευταία ματς. Από την άλλη η Σανταντέρ (4η από το τέλος), έχει ανεβεί πολύ από τότε που έφυγε ο Héctor Raúl Cúper και μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία επτά ματς για το πρωτάθλημα, αλλά, κρίνοντας από το πολύ «μέτριο» υλικό της, δεν είναι για πολλά φέτος. Ενδεικτικό ότι έχει την δεύτερη χειρότερη συγκομιδή βαθμών σε εκτός έδρας αγώνες στην Primera. Επιπλέον, μαζί με τον Τζιόλη που πήγε Monaco, θα απουσιάσουν τέσσερις βασικοί. Άσος!

04/02/2012  19:00  GaziantepsporGalatasaray

Μετά το στραβοπάτημα της Fererbahçe απέναντι στον… Γκέκα, η Galatasaray έχει μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο. Έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Απέναντι της η Gaziantepspor (4η από το τέλος), η οποία εκτός από την περσινή αξιοσημείωτη πορεία της στο πρωτάθλημα δεν έχει να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο, αφού συνήθως τερματίζει στην μέση (ή και παρακάτω) του βαθμολογικού πίνακα. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στη Süper Lig, ενώ πρόσφατα αποχαιρέτησε και το κύπελλο Τουρκίας χάνοντας από ομάδα β’ κατηγορίας. Διπλό!

05/02/2012  16:30  FreiburgWerder Bremen

Σαν να έχει υποστεί ελαφρά καθίζηση η Werder τον τελευταίο καιρό, και από εκεί που έδειχνε βασική υποψήφια για την τετράδα (τουλάχιστον) της Bundesliga, με 1 νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες, έχει «κατηφορίσει» στην 5η θέση. Επιπλέον, είναι μακριά από το «τρίποντο» τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Απέναντί της, η βασική υποψήφια για τη Zweite Liga της επόμενης χρονιάς, Freiburg, με τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (42 γκολ παθητικό), η οποία «μοσχοπούλησε» πρόσφατα τον επιθετικό Papiss Cissé για 12 εκατ. € στην Newcastle. Κατ’εμέ, αν πίστευαν ότι μπορούσαν να μείνουν στη κατηγορία, θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκαναν. Διπλό!

05/02/2012  17:15  ΑΕΚ – Πανιώνιος

Πολλές εξελίξεις στην ΑΕΚ αλλά τίποτα σίγουρο ακόμα. Αν επαναληφθεί πάντως κάτι παρόμοιο με ότι συνέβη στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ θα έχουμε «μακελειό» στο ΟΑΚΑ. Οποιοδήποτε σενάριο βέβαια και να εξελιχθεί μέσα στο γήπεδο δεν μας πειράζει καθόλου, αρκεί να μπαίνουν τα γκολ. Η ΑΕΚ έχει παίχτες μπροστά που μπορούν να σκοράρουν, αλλά και αυτοί που είναι πίσω πάλι μπορούν να βοηθήσουν (στο να δέχεται γκολ)! Σημαντικό στατιστικό στοιχείο είναι ότι ενώ είχαμε συνηθίσει στο πρώτο μισό της σεζόν στα ματς της ΑΕΚ να μπαίνουν αρκετά γκολ, πλέον μετράει 8 συνεχόμενα under στους αγώνες της σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη ο Πανιώνιος μετράει 6 συνεχόμενα under και no goal στο πρωτάθλημα. Over!

05/02/2012 19:00 Sevilla-Villarreal

Δύο μεγαθήρια σε κρίση! Από τις 5 Δεκεμβρίου έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης η Sevilla, ενώ έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία 6 εντός έδρας. Πολλοί είπαν ότι δείχνει σημάδια ανάκαμψης η Villarreal, αλλά εμάς δε μας έπεισε, και ας έφερε 0-0 με την Barcelona. Βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ διπλό έχει να «δει» από τον προηγούμενο Απρίλη. Φέτος έχει μόλις τρεις ισοπαλίες σε 10 εκτός έδρας αγώνες. Χρειάζεται απεγνωσμένα τους βαθμούς, αλλά ας το κάνει από την επόμενη αγωνιστική. Χωρίς Ruben η Villarreal, πλήρης, εκτός του Spahic, η Sevilla, η οποία έφερε τον Σενεγαλέζο «μπόμπερ» της Maritimo, Diawara (15 συμμετοχές / 10 γκολ). Προϊστορία στο Ramón Sánchez Pizjuán: 10-1-1. Άσος!

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου:

Levante – Racing Santander 1 @ 2.20 

Gaziantepspor – Galatasaray 2 @ 2.15 

Freiburg – Werder 2 @ 2.20 

ΑΕΚΠανιώνιος over @ 2.30

Sevilla-Villarreal 1 @ 1.80 

Το νου σας…

Και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version