PanaitolikosΜε τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρώσει τα 2/3 των αγώνων τους, είναι πιο εύκολο να έχουμε καλύτερη εικόνα για τις ομάδες, τους στόχους τους και τις δυνατότητές τους. Με αυτό το σκεπτικό πηγαίνουμε με το κίνητρο και τις δυνατότητες των ομάδων που θα μας απασχολήσουν αυτή την Κυριακή.

15:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

Ο Λεμονής και ο Παναιτωλικός καίγονται για τους βαθμούς, αφού μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος στην επικίνδυνη ζώνη. Με το υλικό που έχει, ειδικά από το κέντρο και μπροστά, δεν δικαιολογείται τέτοια θέση. Αλλά ούτε ο Λεμονής δικαιολογείται να φέρει και άλλο αρνητικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του να μην έχει κερδίσει εντός έδρας εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, και ας μην ήταν αυτός στο τιμόνι της ομάδας. Στο τελευταίο μάλιστα αγώνα εντός κατάφερε να “φάει” δύο γκολ από τη Δόξα. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός δείχνει χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια αλλά δεν έγινε ξαφνικά και υπερομάδα. Μέχρι πριν μία εβδομάδα ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για τη Football League. Θα λείψει και ο βασικός επιθετικός Βασιλείου. Επιπλέον, ο Λεμονής ως γηπεδούχος έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι στον Παράσχο. Πάμε με το τεράστιο κίνητρο του Πανατωλικού κσι του Λεμονή να πάρει τη ρεβάνς, μετά την τελευταία ήττα στη Λειβαδιά. Άσος!

18:00 Saint Etienne – Stade Rennes

Saint EtienneΠολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγούν την είσοδο στην πρώτη τετράδα. Η Saint Etienne που δείχνει πιο σοβαρή φέτος, έχοντας χάσει, από τα τέλη του Σεπτέμβρη, μόνο από Λυόν, Λιλ και Παρί, θα έχει στη διάθεση της τους ταχύτατους Aubameyang και Gradel που τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Άφρικα, και θα ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας. Απέναντί της η Rennes, που εμφανίζει τη μεγαλύτερη πολυφωνία στο σκοράρισμα από όλες τις ομάδες της Ligue 1 (έχουν σκοράρει 12 διαφορετικοί παίχτες), αναζητά τους πόντους που θα της επιτρέψουν να βγεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Ευρώπη. Υπάρχει το υλικό στις δύο ομάδες για να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ. Over!

20:45 Levante – Rayo Vallecano

spain_levanteΗ Levante έμεινε για έβδομο αγώνα χωρίς νίκη αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 32 βαθμούς, με τις συνδιεκδικήτριες όμως ομάδες να την έχουν πιάσει πλέον στη βαθμολογία. Πολύ κρίσιμο ματς για την ομάδα που φαινόταν πως θα εξασφάλιζε άνετα την έξοδο στην Ευρώπη. Στο ματς με τη Ρεάλ, παρά την ήττα, έδειξε πως το “έχει” και αυτό θα προσπαθήσει να δείξει εντός έδρας απέναντι στη Rayo, την οποία έχει κερδίσει στις 6 από τις 9 αναμετρήσεις τους, και η οποία θα ταξιδέψει χωρίς τον τερματοφύλακα (Dani), το στόπερ (Arribas), το αριστερό μπακ (Casado) και τον “υπερπολύτιμο” και πρώτο σκόρερ της ομάδας, κεντρικό μέσο (Michu). Όλοι τους βασικοί. Την νίκησε εκτός έδρας στον 1ο γύρο, θα την κερδίσει και τώρα. Άσος!

Προγνωστικά Στοιχήματος:

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 1 (1.95)

Saint Etienne – Stade Rennes Over (2.30)

Levante – Rayo Vallecano 1 (2.25)

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.