superleagueΔυο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης. Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Λεβαδειακό και στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Δόξα Δράμας. Δυο αγώνες που προσφέρουν στοιχηματικές ευκαιρίες και υπόσχονται κέρδη.

Με, αν μη τι άλλο, ανεβασμένη ψυχολογία θα μπουν στο γήπεδο Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός. Ο Αστέρας (στο 1.70) έρχεται από τη νίκη 1-0 επί της Δόξα Δράμας ενώ ο Λεβαδειακός (στο 5.75) από το θρίαμβο, με το ίδιο σκορ, επί του Παναθηναϊκού! Μάλιστα, για τους Αρκάδες αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ – είχε προηγηθεί το 1-0 (στο 4.75 στην αγορά Ακριβές Σκορ) επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Επιπλέον, ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι του Αστέρα που ολοκληρώνεται με σκορ 1-0 (δυο νίκες, μια ήττα) και τέταρτο στα έξι πιο πρόσφατα ματς (τρεις νίκες, μια ήττα).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι αήττητος εντός έδρας, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες και 9-2 γκολ (καλύτερη άμυνα), τα έξι από τα εννέα παιχνίδια στην Τρίπολη ολοκληρώθηκαν με 0-1 γκολ (στο 2.625 στην αγορά Σύνολο Τερμάτων) ενώ μόλις σε δύο σκόραραν και οι δυο ομάδες (στο 2.25). Οσο για το Λεβαδειακό, έπειτα από επτά αγωνιστικές – και τρεις σερί ήττες – έφτασε στη νίκη, όμως σε οκτώ εξορμήσεις του, οι έξι ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ (στο 2.40) ενώ επίσης σε έξι σκόραραν και οι δυο ομάδες. Σε τέτοια ματς, πάντως, συνήθως το ρυθμό τον δίνει ο γηπεδούχος…

Την πρώτη νίκη έπειτα από επτά αγωνιστικές – τέσσερις ισοπαλίες (οι τρεις με σκορ 1-1, στο 7.00) και τρεις ήττες (όλες με σκορ 0-1, στο 11.00) – θα ψάξει ο Παναιτωλικός (στο 1.615) υποδεχόμενος τη Δόξα Δράμας (στο 6.00). Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Αγρινίου έρχεται από επτά διαδοχικά under 2,5 γκολ (στο 1.50) ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το στατιστικό της Δόξας, με 13 under 2,5 γκολ σε 16 αγώνες! Μάλιστα, οι δυο ομάδες θα κοντραριστούν εκ νέου την Κυριακή, αλλά αυτή τη φορά στο Καυτανζόγλειο.

Σε εννέα εντός έδρας αναμετρήσεις ο Παναιτωλικός έχει φέρει μόνο ένα over 2,5 γκολ (στο 2.40) ενώ η Δόξα έχει πάρει μόλις έναν βαθμό σε επτά ταξίδια της κι έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Εύκολα ή δύσκολα ο Παναιτωλικός θα φτάσει στη νίκη, αφού η Δόξα δεν μπορεί να σκοράρει (στο 1.75 στην αγορά Μία Μόνο Ομάδα θα Σκοράρει).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός under 2,5 γκολ @ 1.50)

Παναιτωλικός – Δόξα Δράμας         1 @ 1.615

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version