Τέταρτη και τελευταία παρτίδα με τις πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των 16 του Champions League απόψε. Δυο παιχνίδια που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τους δικούς τους λόγους το καθένα. Ισως η αναμέτρηση της [intlink id=”5207″ type=”post”]Inter Milan με τη Marseille[/intlink] να μοιάζει σπουδαιότερη, ωστόσο κι αυτή μεταξύ ανάμεσα σε Basel και Bayern Munich έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Στο St. Jacob Park, κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Xherdan Shaquiri (στο 4.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα), παίκτης της Basel (στο 6.00) σήμερα, αλλά από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στην Bayern Munich (στο 1.571) αφού πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Μόνο και μόνο για το λόγο αυτό θα τον ποντάρω για να σημειώσει γκολ στην αναμέτρηση της Ελβετίας… Με την Basel να έρχεται από το 2-2 με τους Young Boys, με τον Valentin Stocker να σημειώνει το πρώτο φετινό του τέρμα και να διατηρεί την ομάδα του αήττητη για 13ο διαδοχικό παιχνίδι – εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες!

Πάντως, την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, το Σεπτέμβριο του 2010, η Bayern ήταν αυτή που είχε φύγει νικήτρια από το St Jakob Park με 2-1, χάρη σε δυο γκολ του Bastian Schweinsteiger. Μόνο που ο Γερμανός μέσος θα απουσιάσει από το σημερινό ματς λόγω τραυματισμού. Θα δώσει, όμως, κανονικά το παρών ο Mario Gomez (στο 4.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) δεύτερος σκόρερ στο Champions League με έξι γκολ, ένα λιγότερο από τον Lionel Messi της Barcelona! Όπως και ο Arjen Robben (στο 2.15 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) που αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό του.

Νομίζω, γενικά, πως θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα και το over 2,5 γκολ (στο 1.60) να επιβεβαιώνεται με ευκολία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η Basel δέχθηκε 10 γκολ στη φάση των ομίλων του Champions League – τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα που προκρίθηκε στους 16!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Basel – Bayern           over 2,5 γκολ @ 1.60

Shaquiri         Να Σκοράρει στον Αγώνα Basel – Bayern @ 4.00

Gomez            Πρώτος Σκόρερ στον Αγώνα Basel – Bayern @ 4.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

1 Comment

  1. Κάπου μέσα έγραφα και για τον Stocker, σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: απογοήτευση…

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version