Μετά το διήμερο αναμετρήσεων για τους 16 του Champions League – με το stoiximaonline.com να τα πηγαίνει περίφημα στις προτάσεις του – σειρά παίρνει το Europa League. Επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των 32, με τη Manchester City να έχει πάρει από χθες το εισιτήριο αποκλείοντας την κάτοχο του τροπαίου, Porto. Απομένει να δούμε ποιες θα την ακολουθήσουν και… πόσα σημεία θα επαληθευτούν!

Ελπίζοντας πως μέσα στις άλλες 15 ομάδες που θα προκριθούν θα είναι και ο ΠΑΟΚ (στο 2.55) και ο Ολυμπιακός. Κι αν για τους “ερυθρόλευκους” αυτό θεωρείται σχετικά εύκολο κι ευνόητο – λόγω της νίκης τους 1-0 μέσα στη Ρωσία, αλλά και της αποδυνάμωσης της Rubin Kazan – για τον “Δικέφαλο του Βορρά” το σημερινό ματς κρίνεται, τουλάχιστον, “πονηρό” και σχετικά δύσκολο για προβλέψεις. Αλλά… Είναι γνωστό πως η Udinese (στο 2.70) αρέσκεται να παίζει με αντεπιθέσεις, κλείνοντας τους διαδρόμους και χτυπώντας στην κόντρα. Ωστόσο, η απουσία του αρχηγού και πρώτου σκόρερ της Udinese, Antonio Di Natale, αλλάζει τα δεδομένα. Ηδη στον… ΑΝΤ1 συζητούν τα σενάρια του τι θα γίνει εάν το ματς της Τούμπας – που αρχίζει στις 20:00 – λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα – στο 7.75 το 0-0 στην αγορά Σωστό Σκορ – και πάει σε παράταση ή και πέναλτι, μιας και στις 22:05 γίνεται σέντρα στο Φάληρο. Όπως έγινε αντιληπτό, το under 1,5 γκολ (στο 2.70) θα είναι το σημείο μου από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Udinese, ελπίζοντας πως αυτό το… 1, θα είναι για τον ΠΑΟΚ!

Την ίδια ώρα, η Athletic Bilbao (στο 1.40) φιλοξενεί την Lokomotiv Moscow (στο 8.00) στο San Mames, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα με 2-1 στη Ρωσία. Οι Βάσκοι της Bilbao παρουσιάζονται πάρα πολύ δυνατοί από το κέντρο και μπροστά με τον Fernando Llorente (στο 1.80 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) να κάνει θραύση, έχοντας σημειώσει συνολικά 19 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις – σαφώς και… over 2,5 γκολ από μόνοι τους – αλλά και οι Ρώσοι δεν πάνε πίσω… Είναι χαρακτηριστικό πως στις τάξεις τους έχουν τον δεύτερο σκόρερ της διοργάνωσης, με έξι γκολ, Dmitri Sychev, σε τρομερά κέφια τον Felipe Caicedo (στο 5.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) ενώ στις δυο τελευταίες εξόδους τους σημείωσαν από τρία γκολ! Το over 2,5 γκολ (στο 1.70) νομίζω πως είναι μια πολύ λογική επιλογή ενώ δίνω στην Bilbao του Marcelo Bielsa και την πρώτη τύχη για τη νίκη. Για έναν επιπλέον λόγο: η Lokomotiv του Jose Couceiro πέντε φορές ταξίδεψε στην Ισπανία και το καλύτερο που κατάφερε, ήταν μια ισοπαλία…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

ΠΑΟΚ – Udinese      under 1,5 γκολ @ 2.70

Athletic Bilbao – Lokomotiv Moscow         over 2,5 γκολ @ 1.70

F. Caicedo      Να Σκοράρει στον Αγώνα Bilbao – Lokomotiv @ 5.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version