Europa-LeagueΜετά το διήμερο του Champions League – που [intlink id=”5140″ type=”post”]κύλησε εξαιρετικά στοιχηματικά[/intlink] – σειρά παίρνει το Europa League με τους υπόλοιπους 14 αγώνες για τη φάση των 32. Ολυμπιακός και Besiktas έχουν πάρει ήδη προβάδισμα πρόκρισης μετά τις εκτός έδρας νίκες 1-0 και 2-0, αντίστοιχα, επί των Rubin Kazan και Braga.

Μια αν μη τι άλλο παράξενη εμπειρία θα βιώσει ο Sir Alex Ferguson και οι παίκτες του. Για πρώτη φορά από το 1995 η Manchester United θα δώσει ευρωπαϊκό αγώνα που ΔΕΝ θα είναι για το Champions League. Απίστευτο… Ωστόσο, εάν δει σοβαρά η United (στο 1.80) την αναμέτρηση με τον Ajax (στο 4.00) δεν θα έχει πρόβλημα ακόμα και να πάρει σκορ πρόκρισης στο Αμστερνταμ. Αρκετά τα προβλήματα για τον Ajax – και διοικητικά και αγωνιστικά – που ειδικά από τη μέση και πίσω θα έχει πολλές απουσίες. Κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Danny Welbeck (στο 2.50 Να Σκοράρει στον Αγώνα) και Antonio Valencia (στο 3.50 Να Σκοράρει στον Αγώνα) που θα έχει για αντίπαλό του ένα… αμούστακο παιδί. Πιθανά σκορ τα 0-1 (στο 7.50) και 0-2 (στο 9.00).

Ο Diego Simeone πέρασε μια πολύ πετυχημένη περίοδο φορώντας τη φανέλα της Lazio (στο 2.30) ωστόσο σήμερα θα τη βρει αντίπαλό του όντας στον πάγκο της Atletico Madrid (στο 2.80). Και, μπορεί η Lazio να είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια και να έχει κρατήσει αλώβητη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα, ωστόσο ο Edy Reja έχει πάρα πολλές απουσίες. Τόσες που τον αναγκάζουν να πάρει άτομα από την ομάδα Νέων για να συμπληρώσει 18αδα! Από την άλλη, η Atletico δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, κρατάει απαραβίαστη την εστία της με τον Simeone στον πάγκο και θα κοιτάξει να μην δεχθεί γκολ. Πάει για under 2,5 γκολ (στο 1.70) το ματς.

Μιλώντας για απουσίες, τι να πει και ο τεχνικός της Udinese (στο 1.727), Francesco Guidolin, με την ομάδα του να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (στο 4.50). Δυο ομάδες αήττητες φέτος στο Europa League, με τον ΠΑΟΚ να μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και την Udinese να έχει τέσσερις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων! Χωρίς τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ Antonio Di Natale και τους βασικότατους Mauricio Isla, Emmanuel Agyemang-Badu και Kwadwo Asamoah το γκολ θα έρθει πολύ δύσκολα για την Udinese, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ θα κλειστεί περιμένοντας να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση με τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη (στο 5.00 Να Σκοράρει στον Αγώνα) και Γιώργο Γεωργιάδη (στο 6.50 Να Σκοράρει στον Αγώνα).

Εχοντας αποτύχει οικτρά στο Champions League, Porto (στο 2.40) και Manchester City (στο 2.70) διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Europa League. Πρώτο ματς στο Dragao, εκεί όπου η – κάτοχος του τροπαίου – Porto είναι αήττητη φέτος σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (10 νίκες) με τον Hulk (στο 2.85 Να Σκοράρει στον Αγώνα) να έχει σημειώσει 12 γκολ. Φορμαρισμένος, όμως, ήταν και ο Mario Balotelli (στο 2.65 Να Σκοράρει στον Αγώνα) προτού αρχίσει η τιμωρία του… Οι επιθετικές γραμμές των δυο ομάδων εγγυώνται γκολ εκατέρωθεν και μάλιστα over 2,5 (στο 1.909).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

AjaxManchester United   2 @ 1.80

D. Welbeck    Να Σκοράρει στον Αγώνα AjaxManchester United @ 2.50

Lazio – Atletico Madrid        under 2,5 γκολ @ 1.70

Udinese – ΠΑΟΚ      Μία Μόνο Ομάδα θα Σκοράρει @ 1.909

Porto – Manchester City      over 2,5 γκολ @ 1.909

Hulk    Να Σκοράρει στον αγώνα Porto – Manchester City @ 2.65

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).