mpala-termaΘέλοντας να… πρωτοτυπήσω, δεν θα σταθώ αποκλειστικά και μόνο σε ένα πρωτάθλημα, ωστόσο θα προσπαθήσω να κάνω ένα… mix αγώνων προκειμένου να αλιεύσω σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Από την ελληνική Superleague ως την αμφίρροπη Serie A αλλά και την ακριβοθώρητη La Liga.

Με… φόρα από την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey, με το επιβλητικό 6-2 επί της Mirandes (και συνολικό σκορ 8-3), η Athletic Bilbao (στο 2.70) ταξιδεύει το βράδυ του Σαββάτου στην Ανδαλουσία για να παίξει με την ντεφορμέ Real Betis (στο 2.70). Επειτα από τρεις σερί νίκες, η Betis συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (μια ισοπαλία, τρεις ήττες) και μπήκε σε μπελάδες, ωστόσο αυτό που μετράει είναι πως, με εξαίρεση την πρόσφατη εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Mallorca, είχε σκοράρει στο οκτώ προηγούμενα παιχνίδια της – συνολικά 13 γκολ! Η Bilbao σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη La Liga έχει πετύχει από τρία γκολ – στο μοναδικό που δεν το έκανε ήταν στην εκτός έδρας ήττα 4-1 από τη Real Madrid – αλλά στην τελευταία τριάδα αγώνων δέχθηκε και 9 γκολ. Λογικό φαίνεται να βρουν δίχτυα και οι δυο ομάδες (στο 1.70). Ο Fernando Llorente (στο 2.45 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) σκοράρει κατά ριπάς, έχει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα εννιά στα έξι τελευταία ματς, και δεν αποκλείεται να βρει ξανά δίχτυα.

Την Κυριακή το απόγευμα, η Inter Milan (στο 1.26) θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη φιλοξενώντας τη Novara (στο 12.50). Η εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Lecce, το ισόπαλο 4-4 με την Palermo στο San Siro αλλά – κυρίως – ο διασυρμός 4-0 από τη Roma την προηγούμενη εβδομάδα, είναι αποτελέσματα που δεν αρμόζουν στους Nerazzurri. Η επιστροφή του Wesley Sneijder σε συνδυασμό με την εξαιρετική κατάσταση του Diego Milito (12 γκολ – στο 1.85 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα) αλλά και το ότι η Novara πριν το 0-0 με την Cagliari δεχόταν σταθερά από δύο και τρία γκολ σε κάθε αγώνα, μας οδηγεί στο over 3,5 γκολ (στο 2.70). Κι ακόμα περισσότερο, να σημειώσει ο Milito τουλάχιστον δυο γκολ στον αγώνα (στο 4.50).

Το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός (στο 1.47) υποδέχεται τη Ξάνθη (στο 7.30) στο Ολυμπιακό Στάδιο, θέλοντας να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Το αν θα το κάνει με αφήνει αδιάφορο. Αυτό που έχει σημασία είναι πως την τελευταία πενταετία επιβεβαιώνεται πανηγυρικά το under 2,5 γκολ (στο 1.60) ενώ, ακόμα περισσότερο, σε τρεις περιπτώσεις επαληθεύτηκε το under 1,5 γκολ (στο 2.85). Από την 15η αγωνιστική κι έπειτα, ο Παναθηναϊκός μετράει έξι νίκες – οι πέντε εκ των οποίων με 1-0 (στο 5.25 στην αγορά Σωστό Σκορ) – μια ισοπαλία με 1-1 και μια ήττα, επίσης με 1-0! Δεδομένων και των απουσιών του πρώτου σκόρερ Sebastian Leto (15 γκολ) και του εξαιρετικού Quinci Owusu, αλλά και των πέντε συνεχόμενων under 2,5 γκολ της Ξάνθης, καταλήγουμε εύκολα σε σημείο.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Real Betis – Athletic Bilbao  Να Σκοράρουν και οι Δυο Ομάδες @ 1.70

F. Llorente     Να Σκοράρει στον Αγώνα Betis – Bilbao @ 2.45

Inter Milan – Novara            over 3,5 γκολ @ 2.70

D. Milito         Θα σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στον αγώνα Inter Milan – Novara @ 4.50

Παναθηναϊκός – Ξάνθη        under 2,5 γκολ @ 1.60

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version