forma-barcelona-real-sociedadΜια από τις βασικές αρχές στο Στοίχημα, είναι να ποντάρουμε τα ευρώ μας στις ομάδες που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ή το αντίθετο, δηλαδή να ποντάρουμε κόντρα ομάδες που πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Με γνώμονα αυτό το «αξίωμα» θα κινηθούμε στοιχηματίζοντας σε παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της La Liga.

Ντεφορμάρισμα ή όχι, θα δείξει αργά το βράδυ του Σαββάτου για την Barcelona (στο 1.06) που περιμένει με άγριες διαθέσεις τη Real Sociedad (στο 34.00). Η παρέα του Lionel Messi (στο 2.75 να Σκοράρει το Πρώτο Γκολ) έχει μείνει στο -7 από τη Real Madrid με την κούραση και τις απουσίες από τραυματισμούς να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Την Τετάρτη υπάρχει και ο εντός έδρας επαναληπτικός του 1-1 με τη Valencia για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η Sociedad δεν πάει άσχημα, αφού στα πέντε τελευταία ματς μετράει μόλις μια ήττα – αλλά βαριά, το 0-4 από την Atletico Madrid. Πάντως την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε 5-1 τη Sporting Gijon. Ωστόσο, η παράδοση στο Camp Nou είναι αποτρεπτική για όνειρα. Οκτώ διαδοχικές νίκες για την Barcelona με 20-1 γκολ! Δεδομένου ότι η Barcelona θα θέλει να καθαρίσει από νωρίς, πως εντός έδρας συνήθως φιλοδωρεί με τέσσερα (στο 8.25 το 4-0) και πέντε γκολ (στο 12.50 το 5-0) τους αντιπάλους και πως ο Messi θα θέλει να πάρει ρεβάνς (από τον εαυτό του) για το χαμένο πέναλτι της Τετάρτης, το over 3,5 γκολ (στο 1.62) μοιάζει ιδανική επιλογή για ποντάρισμα.

Μια από τις ομάδες που έχει απογοητεύσει τον τελευταίο μήνα, είναι η Osasuna (στο 2.20) που φιλοξενείται από την Sporting Gijon (στο 3.20). Μετά το 0-0 με την Sociedad εκτός έδρας, η Osasuna έδωσε τρία συνεχόμενα ματς εντός έδρας, με απολογισμό δυο ήττες και μια ισοπαλία και τέρματα 1-4. Κοινώς, σκόραρε μόνο σε ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, τα οποία ολοκληρώθηκαν όλα με under 2,5 γκολ (στο 1.65). Όχι πως η Gijon τα πηγαίνει καλύτερα. Η βαριά ήττα 5-1 από τη Sociedad ήταν, μάλιστα, το κύκνειο άσμα του Manolo Preciado έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στον πάγκο της! Η Gijon ακόμα δεν έχει προσλάβει νέο προπονητή, αλλά στο Molinon έχει θετικότατη παράδοση κόντρα στην Osasuna, με τρεις νίκες την τελευταία τριετία (2-1, 3-2 και 1-0 πέρυσι). Συνήθως η αλλαγή προπονητή κάνει καλό σε μια ομάδα, γιατί όχι και στη Gijon.

Κάτι που ισχύει απόλυτα για την περίπτωση του Diego Simeone και της Atletico Madrid (στο 2.00) που φιλοξενεί την Valencia (στο 3.80). Υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού, η Atletico μετράει μια ισοπαλία και τρεις διαδοχικές νίκες, διάστημα στο οποίο δεν δέχθηκε γκολ – 8-0 τα τέρματα! Αποτέλεσμα, να μπει ξανά δυναμικά στη μάχη για μια θέση στην τετράδα. Εκεί όπου φαίνεται πως έχει «καπαρωμένη» την τρίτη θέση η Valencia, που έχει όμως το μυαλό της και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa del Rey την προσεχή Τετάρτη κόντρα στην Barcelona στο Camp Nou. Εξ ου και οι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, με απολογισμό τρεις (εκτός έδρας) ισοπαλίες και μια (εντός έδρας) ήττα, με 5-6 γκολ. Πέρυσι, κι έπειτα από μια τριετία συνεχών νικών (1-0, 1-0 και 4-1), η Valencia επικράτησε της Atletico Madrid στο Vicente Calderon, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα για να επιστρέψει ο «άσος».

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Barcelona – Real Sociedad   over 3,5 γκολ @ 1.62

Sporting Gijon – Osasuna    1 @ 2.20

Atletico Madrid – Valencia  1 @ 2.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).