Premier LeagueΑναμφισβήτητα το σημαντικότερο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής στην Premier League είναι αυτό που διεξάγεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο Old Trafford, με τη Manchester United να υποδέχεται τη Liverpool. Ωστόσο, οι ευκαιρίες για κέρδη βρίσκονται αλλού!

Πρώτη στάση στο Ewood Park, με την Blackburn (στο 2.20) να υποδέχεται την QPR (στο 3.20). Παιχνίδι κομβικής σημασίας στη μάχη για την παραμονή, μιας και οι Rovers είναι στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς, με τους Rangers να είναι τρεις βαθμούς και ισάριθμες θέσεις πιο πάνω. Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Blackburn, ικανή για κα καλύτερο και για το χειρότερο, καλείται να αναστρέψει την άσχημη εικόνα που άφησε το 7-1 από την Arsenal την περασμένη εβδομάδα. Η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Yakubu (12 γκολ – στο 2.60 στην αγορά Να Σκοράρει Στον Αγώνα) θα βοηθήσει επιθετικά αλλά οι απουσίες των Gael Givet και Christopher Samba στην άμυνα το πιθανότερο είναι να βοηθήσουν ώστε η Blackburn να δεχτεί γκολ για 25η συνεχόμενη αγωνιστική! Ειδικά από τη στιγμή που η QPR τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το Loftus Road παρά από ό,τι μέσα σ’ αυτό.

Εξίσου σημαντικό παιχνίδι στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, αυτό που θα γίνει στο Reebok Stadium, με την 18η Bolton (στο 1.95) να φιλοξενεί την ουραγό Wigan (στο 3.75), με τις δυο ομάδες να έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά. Η αισιοδοξία για τους Wanderers πηγάζει από το γεγονός πως παραμένουν αήττητοι στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους (1-1 με Wolves, 3-1 τη Liverpool, 0-0 με Arsenal), αλλά και στην απαίτηση του προπονητή Owen Coyle που ζήτησε να επαναλάβουν οι παίκτες του την περυσινή σεζόν, όταν στο Reebok μάζεψαν τους 35 από τους 46 βαθμούς τους. Και από τη στιγμή που ακολουθούν οι εκτός έδρας αγώνες με Chelsea και Manchester City, οι τρεις βαθμοί απέναντι στους Latics κρίνονται επιβεβλημένοι. Οι τελευταίοι θα έχουν τη συμπαράσταση 2.000 οπαδών τους, όμως δεν έχουν κερδίσει την Bolton στα οκτώ τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης (τρεις ήττες και πέντε ισοπαλίες για τη Wigan) ενώ συμπλήρωσαν εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη. Επιπλέον, η Wigan έχει τη χειρότερη επίθεση στην Premier League – μόλις 21 γκολ ενεργητικό.

Οι άλλες δυο ομάδες της τελευταίας εξάδας κοντράρονται στο Molineux, στο 146ο ντέρμπι πρωταθλήματος της Black Country, με τους Wolves (στο ) να υποδέχονται τη West Brom (στο ). Στην 17η θέση με 21 βαθμούς οι Wolves, δυο θέσεις και πέντε βαθμούς παραπάνω βρίσκεται η Bromwich. Επειτα από εννέα αγωνιστικές (τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες), οι Wolves έφεραν τα πάνω κάτω και επικράτησαν εκτός έδρας της QPR, ωστόσο αδύναμο σημείο παραμένει η άμυνα, καθώς έχουν δεχτεί γκολ και στα 21 τελευταία παιχνίδια για την Premier League. Οι Baggies, όμως, έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς εκτός (18) παρά εντός έδρας (μόλις 8) ενώ και η παράδοση είναι με το μέρος τους: η West Brom έχει μόλις τρεις ήττες από τους Wolves στα 20 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Όμως και η Bromwich έχει να διατηρήσει αλώβητη την εστία της μακριά από το The Hawthorns από το Σεπτέμβριο…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

BlackburnQPR     Και οι Δυο Ομάδες θα Σκοράρουν @ 1.65

Bolton – Wigan          1 @ 1.95

Wolves – West Brom Και οι Δυο Ομάδες θα Σκοράρουν @ 1.615

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version