APOELΤο ενδιαφέρον όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι αυτό το τριήμερο στραμμένο στους πρώτους προημιτελικούς του Champions League (Τρι-Τετ) και του Europa League (Πεμ). Η αρχή γίνεται σήμερα, με την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, ΑΠΟΕΛ, να κοντράρεται με τη «Βασίλισσα», και το ζευγάρι Benfica – Chelsea να αποτελεί μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της φάση των «8». Ας τα δούμε…

21:45 ΑΠΟΕΛ – Real Madrid

Αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης είναι η Real, δεν υπάρχει αμφιβολία. Οι Κύπριοι όμως έχουν αποκλείσει μέχρι σήμερα Skënderbeu Korçë, Slovan Bratislava, Wisła Kraków, Porto, Shakhtar Donetsk και Lyon, και σίγουρα η Real δε θα πρέπει να τους υποτιμήσει γιατί θα την πάθει όπως με Málaga και Villarreal, που από τον πολύ… εφησυχασμό των παιχτών έχασε δύο τρίποντα μέσα από τα χέρια της. 10 στα 14 under φέτος στην Ευρώπη έχει ο ΑΠΟΕΛ, ενδεικτικό της τακτικής του Jovanović που τους έφτασε μέχρι εδώ. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και απέναντι στη Real, γιατί σίγουρα δε θα θελήσει να διασυρθεί η ομάδα του στον τελευταίο (ίσως) εντός έδρας φετινό ευρωπαϊκό τους παιχνίδι. (Με αρκετό ρίσκο…) Under!

21:45 BenficaChelsea

Η Chelsea μετά την απομάκρυνση του Villas-Boas δείχνει να ξεπερνάει την κρίση που πέρασε και σίγουρα δε θα πάει για τουρισμό στη Λισαβόνα, ειδικά μετά από αυτά που έπαθε στη Νάπολι. 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ο φετινός απολογισμός στις εξορμήσεις της για το Champions League και θα κυνηγήσει στο da Luz την πρώτη της νίκη, κάνοντας παράλληλα το πρώτο βήμα προς τα ημιτελικά. Η Benfica από την άλλη, φέτος είναι αρκετά σοβαρή και δείχνει ικανή να χτυπήσει κάθε αντίπαλο με κύριο όπλο της την επίθεση και πρωτεργάτη τον Óscar Cardozo (πρωτάθλημα: 18 γκολ/23 αγώνες, Ευρώπη: 4 γκολ/7 αγώνες). Σκοράρει ανελλιπώς στα 20 τελευταία εντός σε Europa και Champions League (μ.ο. 2.35/αγώνα), ενώ στα 9 από τα 12 τελευταία εντός στην Ευρώπη έχουν σκοράρει γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι. 5 στα 5 G/G εκτός έδρας μετράει η Chelsea στο Champions League (7 στα 9 ανεξαρτήτου έδρας). G/G!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΑΠΟΕΛ – Real Madrid   under   2.10

Benfica – Chelsea   G/G   1.91

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.