arsenal-milan

Οι  δυο από τους οκτώ επαναληπτικούς του Champions League διεξάγονται απόψε στις 21:45. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως τα δυο σημερινά παιχνίδια, της Arsenal με την AC Milan και της Benfica με τη Zenit St Petersburg, δεν εμπνέουν και τόσο στοιχηματικά. Σημεία, φυσικά, υπάρχουν…

Εχοντας υπέρ της το 4-0 του San Siro, η AC Milan (στο 3.30) ταξίδεψε στο Βόρειο Λονδίνο για να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά με αντίπαλο την Arsenal (στο 2.10). Και η αλήθεια είναι πως μόνο εάν αυτοκτονήσει δεν θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, αφού μόλις τρεις ομάδες στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχουν καταφέρει να επανέρθουν έπειτα από τόσο μεγάλη σε έκταση ήττα στο πρώτο ματς. Και οι δυο ομάδες δείχνουν να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Και η Arsenal, που επικράτησε 2-1 της Liverpool στο Anfield με τον Robin van Persie (στο 4,50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) να σκοράρει ακόμα δυο φορές, αλλά και η Milan που πέρασε σα σίφουνας από το Palermo σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Τα τρία εξ αυτών (αυτά του πρώτου ημιχρόνου) είχαν το όνομα του Zlatan Ibrahimovic (στο 6,50 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) γραμμένο επάνω τους.

Το κακό για τους «Gunners» του Arsene Wenger είναι πως έχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Τόσο σε άμυνα όσο και σε μεσαία γραμμή, υπάρχουν απουσίες που, ουσιαστικά, στερούν από την Arsenal την δυνατότητα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και, από εκεί και πέρα, ό,τι ήθελε προκύψει μπροστά. Ναι, τουλάχιστον ένα τέρμα μπορεί να το πετύχει, όμως αυτό δεν της φτάνει ούτε για… ζήτω. Οι «rossonerri» του Massimiliano Allegri δεν θα βγουν μπροστά για να κυνηγήσουν με μανία το γκολ, δεν το έχουν ανάγκη άλλωστε. Θα αγωνιστούν όπως και μετά το 2-0 του San Siro: θα δώσουν χώρο και θα περιμένουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους Robinho (στο 3,40 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) και Stephan El Saarawy (στο 3,60 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα). Και νομίζω πως ένα γκολ θα το βρει και η AC Milan στο Emirates Stadium.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Arsenal – AC Milan  Να Σκοράρουν και οι Δυο Ομάδες @ 1.571

Van Persie      Πρώτος Σκόρερ στον Αγώνα Arsenal – AC Milan @ 4.50

Robinho         Να Σκοράρει στον Αγώνα Arsenal – AC Milan @ 3.40

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).