Στις σημερινές προτάσεις για στοίχημα κυνηγάμε την πρόκριση της Napoli στον τελικό του Coppa Italia, και τα γκολ σε Etihad Stadium και Vicente Calderón. Ας τα δούμε…

21:00 Atletico Madrid – Athletic Club Bilbao

Εντυπωσιακές στο Europa League, όπου αμφότερες συνεχίζουν μετά από σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά όχι και στο πρωτάθλημα, που προέρχονται και οι δύο από ήττες. Έχουν την ποιότητα, και το έχουν αποδείξει πολλές φορές φέτος ότι μπορούν να σκοράρουν. Ποιά θα το κάνει πιο πολύ; Δεν έχει σημασία, αρκεί να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ. 9 στα 10 over για τη Bilbao στο πρωτάθλημα, 4 στα 5 G/G για την Atletico. Over!

21:45 Napoli – Siena

Βρέθηκε να χάνει από την Udinese με 0-2, αλλά έδειξε χαρακτήρα ισοφαρίζοντας σε 2-2 στα τελευταία λεπτά του αγώνα, δείχνοντας ότι ξεπέρασε την απογοήτευση του αποκλεισμού από το Champions League. Έχει μεγάλη ευκαιρία για διάκριση μετά από 22 χρόνια, απέναντι σε μια από τις πιο αδύνατες ομάδες της Serie A (μοναδική διάκριση στην ιστορία της μία κατάκτηση της Serie B), που ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με τις περιπέτειες στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Novara (0-2) ενώ δε θα έχει τον πρώτο σκόρερ και ηγέτη Calaiò. Μπορεί να δηλώνουν ότι θέλου τον τελικό αλλά η Napoli το αξίζει περισσότερο. Πρόκριση για Napoli!

21:45 Manchester City – Chelsea

Πολύ κακή η προηγούμενη εβδομάδα για την ομάδα του Mancini. Στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα από τη Swansea εκτός έδρας με 1-0 και είδε τη United να την προσπερνάει και να ανεβαίνει στην κορυφή. Τέσσερις μέρες μετά, γνώρισε τον αποκλεισμό από το Europa League παρά τη νίκη της με 3-2, αφού είχε χάσει στην Πορτογαλία από τη Sporting με 1-0. Χρειάζεται επειγόντως τη νίκη για να μπορέσει να πλησιάσει τη United, αλλά και γιατί αυτός είναι και ο μόνος φετινός εφικτός στόχος. Δυστυχώς απέναντι στη Chelsea δε θα έχει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Lescott, Kompany). Οι «μπλε» βρίσκονται στο ακριβώς αντίθετο άκρο: πέτυχαν επική ανατροπή επί της Napoli και πλέον είναι η μοναδική Αγγλική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την Κυριακή επικράτησαν της Leicester για το κύπελλο Αγγλίας με 5-2 και είδαν επιτέλους τον Torres  να σκοράρει (δις). Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Di Matteo, μετράει τέσσερις νίκες. Σημ.: Η City μετράει 6 NG για την Premiership, ενώ η Chelsea 4. G/G!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Atletico Madrid – Athletic Club Bilbao    Over   1.70

Manchester City – Chelsea   G/G   1.70

Napoli – Siena   Να προκριθεί η Napoli   1.50

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version