Manuel_FernandesΣχετικά εύκολα πέρασαν και τα τρία σημεία στις χθεσινές μας προτάσεις. Συνεχίζουμε με τις σημερινές προτάσεις για στοίχημα: το παιχνίδι της Beşiktaş για το κύπελλο Τουρκίας, και τις νίκες για Málaga και Sevilla. Ας τα δούμε…

13:00 Boluspor Beşiktaş

Η Beşiktaş προερχόταν από 6 παιχνίδια χωρίς νίκη, αλλά τα κατέφερε περίφημα απέναντι στην Manisaspor σκοράροντας τέσσερα τέρματα και ξεπερνώντας γρήγορα τον αποκλεισμό από το Europa League. Ήταν από τις πιο τυχερές ομάδες αφού κληρώθηκε με την Boluspor που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία. Άσημη και αρκετά αδύναμη η ομάδα από το Bolu (μοναδική της επιτυχία η συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου το ’81!), που έχει στραμμένη την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στην πιθανή συμμετοχή της στα play off. Η Beşiktaş θέλει σίγουρα να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της και θα το κάνει πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα. Άλλωστε το έχει πάρει… «εργολαβία» το κύπελλο τα τελευταία χρόνια (4 κατακτήσεις από το 2006). Αν βέβαια βοηθήσει στο σκορ και η Boluspor ακόμα καλύτερα! Over!

21:00 Racing SantanderSevilla

NegredoΜαύρα χάλια για τη Santander το τελευταίο δίμηνο: 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, παραμένοντας σταθερά στην επικίνδυνη ζώνη. Ενδεικτικό των αδυναμιών της το γεγονός ότι στα 4 από τα 7 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα (εξαιρούμε αυτά με Real και Barcelona) έχει προηγηθεί στο σκορ αλλά σε κανένα από αυτά δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει. Η Sevilla προέρχεται από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, αλλά έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Σύμμαχος της η προϊστορία, αφού έχει χάσει μόλις μία φορά στο El Sardinero στις 8 τελευταίες επισκέψεις της, ενώ θα ταξιδέψει στο Santander χωρίς απουσίες (εκτός του Spahic). Είναι καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξει και στο γήπεδο. Διπλό!

23:00 MálagaRayo Vallecano

CazorlaΗ Málaga στάθηκε εξαιρετικά στο Bernabéu την Κυριακή, αποσπώντας ισοπαλία 1-1, έχοντας μάλιστα και ελαφρώς παραπάνω κατοχή μπάλας από τη Real (σπάνιο φαινόμενο για τους αντιπάλους της «Βασίλισσας»). Παρέμεινε στην 4η θέση (ισοβαθμώντας με τη Levante) και έκανε τον πρόεδρο Σεΐχη Al Thani να τρίβει… τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού είναι πολύ κοντά στην πολυπόθητη έξοδο στο Champions League. Έχει το υλικό να τα καταφέρει, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Rayo η οποία στο πρόσφατο 5-1 από την Espanyol έδειξε τις σοβαρές αμυντικές της αδυναμίες. Άσος!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Boluspor – Beşiktaş   over   1.80

Racing Santander – Sevilla   2   2.20

Málaga – Rayo Vallecano   1   1.70

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.