Yakubu-BlackburnΗ Premier League είναι ξανά κοντά μας και, φυσικά, μαζί η ευκαιρία να στοιχηματίσουμε στους αγώνες της. Η 29η αγωνιστική συνεχίζεται μεσοβδόμαδα με τα εξ αναβολής – από το Σαββατοκύριακο λόγω των αγώνων του Κυπέλλου – παιχνίδια. Την Τρίτη, η Blackburn φιλοξενεί τη Sunderland στο Eland Road και είναι φαβορί για τη νίκη.

Όταν μια σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, οι οπαδοί των ομάδων κάνουν υπολογισμούς για το πόσους βαθμούς θα μαζέψει μια ομάδα. Πράγμα που είναι, φυσικά, περίπλοκο και εξαρτάται τόσο από το πρόγραμμα που έχει μπροστά της όσο και από την φόρμα στην οποία βρίσκεται. Και στην Premier League δύσκολα θα βρεθεί ομάδα πιο… ανώμαλη στις προβλέψεις από την Blackburn (στο 2.50) η οποία προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό και υποδέχεται τη Sunderland (στο 2.75).

Για παράδειγμα, στα 11 τελευταία παιχνίδια τους οι Rovers έχουν καταφέρει να μαζέψουν 15 βαθμούς – αριθμός αρκετά ικανοποιητικός – να πάρουν σπουδαίες νίκες – όπως αυτή επί της Manchester United στο Old Trafford – αλλά και να γνωρίσουν διασυρμούς – όπως το 7-1 από την Arsenal στο Emirates! Εντελώς απρόβλεπτη ομάδα η Blackburn κάτι που είχε φανεί και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου κόντρα στη Sunderland. Στο Stadium of Light, η Blackburn κέρδιζε μέχρι και έξι λεπτά πριν το φινάλε, ωστόσο με τα γκολ των David Vaughan και Sebastian Larsson (στο 6.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε), η Sunderland πήρε τη νίκη, πρώτη της υπό τις οδηγίες του Martin O’Neill!

Οι «μαύρες γάτες» είναι πλέον 12 βαθμούς πάνω από τους Rovers και σίγουρα κανείς δεν θα τις κατηγορήσει εάν βάλουν άλλες προτεραιότητες. Το Σάββατο η Sunderland αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Everton και θα διεκδικήσει σε επαναληπτικό στο Stadium of Light την πρόκρισή της στα ημιτελικά του FA Cup. Οι τρεις βαθμοί σίγουρα είναι πιο απαραίτητοι στην Blackburn. Κι ας μην έχει καταφέρει να κερδίσει στα επτά τελευταία παιχνίδια τη Sunderland (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες).

Το γεγονός ότι την προηγούμενη αγωνιστική, στο 1-0 επί των Wolves εκτός έδρας, η Blackburn κράτησε για πρώτη φορά στη φετινή Premier League απαραβίαστη την εστία της, είναι καλό σημάδι. Όπως και το ότι έχει σημειώσει 40 γκολ – τα περισσότερα από όλες τις ομάδες μετά την πρώτη εξάδα! Στο 50ο παιχνίδι με τον Steve Kean στον πάγκο, οι Rovers θέλουν τη νίκη επί μιας Sunderland που και απουσίες έχει – τιμωρημένοι οι Stephane Sessegnon και Lee Cattermole, τραυματίας ο Kieran Richardson – αλλά και έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα ματς που ακολούθησαν αγώνα του FA Cup.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Blackburn – Sunderland      1 @ 2.50

Yakubu          Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα Blackburn – Sunderland @ 2.20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).