Στοίχημα στην Premier League: Βγάζουν over οι μάχες της ουράς

premier-league-vathmologia

Η 28η αγωνιστική της Premier League έχει τεράστιο ενδιαφέρον, κυρίως, σε ό,τι έχει να κάνει με τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Πέντε ομάδες βρίσκονται σε απόσταση δυο βαθμών στην ουρά της βαθμολογίας και οι τέσσερις εξ αυτών, παίζουν μεταξύ τους! Με κύριο χαρακτηριστικό τους τις κάκιστες αμυντικές γραμμές που θα προσφέρουν over. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις της Bolton με την QPR και των Wolves με την Blackburn.

Στο Reebok, η Bolton (στο 2.375) θα μπει στο ματς χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (τέσσερις ήττες), έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ στο διάστημα αυτό! Εχει όμως την παράδοση με το μέρος της καθώς είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια που φιλοξένησε την QPR (στο 2.90), παίρνοντας πέντε νίκες. Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν για την Bolton του Owen Coyle που ενισχύεται με την επιστροφή του φορ Kevin Davies (στο 3.10 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) γι’ αυτό το ματς «εξάποντο». Από την άλλη, μόλις μια νίκη για την QPR στα 15 τελευταία παιχνίδια της. Με τον Mark Hughes στον πάγκο τους, οι Rangers μάζεψαν μόνο πέντε βαθμούς σε επτά αγώνες. Επιπλέον, συμπλήρωσαν 18 αγώνες που δέχεται γκολ. Όμως, οι Djibril Cisse (στο 2.75 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) και Samba Diakite εξέτισαν και τίθενται στη διάθεση του Χιουζ. Επιπλέον, οι πλάγιοι μπακ Luke Young και Taye Taiwo ίσως επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα έχοντας αποθεραπευτεί. Η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς, θα βοηθήσει να γίνει ανοιχτό ματς, με τις δυο ομάδες να σκοράρουν από τουλάχιστον μια φορά, δίνοντας το over 2,5 γκολ (στο 1.909).

Παιχνίδι-τελικός για τις δυο ομάδες και στο Molineux. Οι Wolves (στο 2,30) έχουν δεχτεί 19 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια τους – και μάλιστα με δυο «πεντάρες» στο κεφάλι στα τρία πιο πρόσφατα – ενώ στα 24 τελευταία παιχνίδια τους δέχονται από τουλάχιστον ένα γκολ! Μόλις μια νίκη για τους «Λύκους» στα 13 τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας μαζέψει μόνο οκτώ βαθμούς στο διάστημα αυτό. Στο Molineux, δε, οι Wolves έχουν να κερδίσουν έξι αγώνες (πέντε ισοπαλίες). Ο Terry Conor, που ανέλαβε μετά την απόλυση του Mick McCarthy, δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει δυο επιθετικούς, τον πρώτο σκόρερ με 10 γκολ Steven Fletcher (στο 2.30 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) στο πλευρό του Kevin Doyle (στο 2.85 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα). Από την άλλη, έχουν περάσει 30 αγώνες από την τελευταία φορά οι Rovers (στο 3.00) δεν δέχθηκαν γκολ. Ωστόσο, μετά τις ομάδες της πρώτης εξάδας, η Blackburn είναι αυτή με την καλύτερη επίθεση (38 γκολ), με τον Yakubu (στο 2.65 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) να είναι εκ των πρώτων σκόρερ της Premier League με 13 γκολ. Στα θετικά για τον – υπό έντονη αμφισβήτηση από τους οπαδούς – Steve Kean, οι επιστροφές των Gael Givet και Jason Lowe που εξέτισαν τις ποινές τους. Κι εδώ, η ανάγκη για βαθμούς, αλλά και οι τραγικές άμυνες θα μας δώσουν το over 2,5 γκολ (στο 1.70).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Bolton – QPR       over 2,5 γκολ @ 1.909

K. Davies    Να Σκοράρει στον Αγώνα Bolton – QPR @ 3.10

D. Cisse     Να Σκοράρει στον Αγώνα Bolton – QPR @ 2.75

Wolves – Blackburn over 2,5 γκολ @ 1.70

S. Fletcher  Να Σκοράρει στον Αγώνα Wolves – Blackburn @ 2.30

Yakubu      Να Σκοράρει στον Αγώνα Wolves – Blackburn @ 2.65