cavani-napoliΗ τελευταία πράξη της φάσης των “16” του Champions League παίζεται σήμερα το βράδυ σε Santiago Bernabeu και Stamford Bridge. Κι αν στο παιχνίδι της Μαδρίτης υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, δεν ισχύει το ίδιο και γι’ αυτό στο Λονδίνο, όπου η Napoli φιλοξενείται από την Chelsea.

Η Chelsea (στο 1.75) υποδέχεται τη Napoli (στο 4.333) στο Stamford Bridge θέλοντας να ανατρέψει την ήττα 3-1 του πρώτου αγώνα στο San Paolo. Όταν προηγήθηκε με τον Juan Mata (στο 2.75 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα), όμως οι δυο “δαίμονες” της Napoli, Ezequiel Lavezzi και Edinson Cavani, έφεραν τα πάνω κάτω. Ο Lavezzi σκόραρε δις και μία φορά ο Cavani, ο οποίος έχει φτάσει τα 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (16 στη Serie A και 5 στο Champions League). Επιπλέον, έχει σκοράρει έξι φορές στα επτά τελευταία παιχνίδια της Napoli και, μοιραία, γίνεται φαβορί να είναι ο Πρώτος Σκόρερ (στο 7.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) στο Stamford Bridge.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Chelsea πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει τόσο στο κυνήγι της πρόκρισης όσο και σε αυτό της νίκης. Αλλωστε, στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League για τη φάση των νοκ άουτ αγώνων, δεν κατάφερε να κερδίσει (τρεις ισοπαλίες, δυο ήττες αμφότερες με σκορ 0-1)! Κι ας έκανε το τρία στα τρία στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Η Napoli έδειξε κόντρα στη Manchester City πως μπορεί να σταθεί όρθια στην Αγγλία (1-1 με γκολ του… Cavani) και, εάν βρει χώρο για αντεπιθέσεις, τότε θα κάνει τη ζημιά. Η Chelsea έδειξε ανανεωμένη μετά τη φυγή του Andre Villas-Boas, ωστόσο οι δυο νίκες με τον Roberto Di Matteo στον πάγκο ήρθαν επί της Birmingham (ομάδα της Championship) στο FA Cup και επί της Stoke City (έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 20λεπτο) για την Premier League.

Δεν θα ανοιχτούν από το πρώτο λεπτό οι Λονδρέζοι κάτι που νομίζω πως θα φέρει το Χ στο ημίχρονο (στο 2.25). Στην επανάληψη, με τους διαδρόμους ανοιχτούς, Cavani και Lavezzi (στο 3.00 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) μπορούν να κάνουν το 0-1. Κι από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Chelsea – Napoli    Χ Ημίχρονο @ 2.25

Ed. Cavani   Πρώτος Σκόρερ στον Αγώνα @ 7.00

Ez. Lavezzi  Να Σκοράρει στον Αγώνα @ 3.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).