Adebayor_TerryΣημεία που βγάζουν μάτια  περιέχει το σημερινό κουπόνι, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού σε μερικές ημέρες υπάρχουν τόσο τα παιχνίδια του Champions League όσο και του Europa League. Όπερ και σημαίνει ότι οι ομάδες που εμπλέκονται σε αυτούς τους θεσμούς πρέπει να μελετηθούν και να επιλεχθούν ή όχι με μεγάλη στοιχηματική ευλάβεια και γνώση των καταστάσεων.

Το παιχνίδι που δεσπόζει στην 30η αγωνιστική της Premier League και δικαιολογημένα αποτελεί το παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ της Chelsea FC και της Tottenham Hotspurs. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είχα ασχοληθεί το συγκεκριμένου παιχνίδι, τη στιγμή που οι μπλε δίνουν σημαντικό παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη στην έδρα των αετών για το Champions League, αν δεν υπήρχαν οι καθοριστικοί λόγοι βάσει των οποίων επιλέγω σημεία . Και αυτοί δεν είναι άλλοι από την απόδοση, το κίνητρο αλλά και τη φόρμα των ομάδων (στατιστική και οπτική).

Di Matteo

Chelsea FCΗ απόδοση που προσφέρεται είναι αν μη τι άλλο άκρως δελεαστική σε ένα παιχνίδι που η εικόνα των ομάδων δείχνει ότι βρίσκονται σε διαμετρικά αντίθετη πορεία. Ο μόνος προβληματισμό μου πηγάζει από το γεγονός ότι ο bookmaker έχει ίδιες αποδόσεις με τους ασιάτες, γεγονός που με προβληματίζει, αλλά από την άλλη είναι αδύνατο να μη ποντάρω στην έδρα βλέποντας τις ομάδες και τη φόρμα τους των τελευταίο μήνα. Η ομάδα του Di Matteo δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της παράγοντας ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό και άκρως αποτελεσματικό. Επιβλητική πρόκριση στο Champions League, πρόκριση στο FA Cup όπου φιλοδώρησε με 5 γκολ τη Leicester και ποδόσφαιρο που αν το ξεδίπλωνε από την αρχή της περιόδου σίγουρα σήμερα θα μιλούσαμε για έναν ακόμα υποψήφιο για το πρωτάθλημα.

TOTTENHAM HOTSPUR FCΣτον αντίποδα, έχω την εντύπωση ότι τα σπιρούνια ξεφούσκωσαν απότομα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, ωστόσο ο βασικός πιστεύω ότι πηγάζει από το εφιαλτικό παιχνίδι με τους κανονιέρηδες, όπου εκεί όχι μόνο έχασαν ένα δικό του παιχνίδι, αφού είχαν προηγηθεί με 2 γκολ μέσα στην έδρα της Arsenal, αλλά επειδή στη συνέχει διασύρθηκαν, στο απόλυτο τοπικό ντέρμπι του βορειοανατολικού Λονδίνου. Εκεί πιστεύω χάθηκαν πολλά και μαζί με αυτά το όνειρο για το κάτι παραπάνω. Όλα αυτά πιστοποιούνται και από το γεγονός ότι τα παιδιά του Redknapp έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια, πιστοποιώντας με τον πιο σκληρό τρόπο την καθοδική τους πορεία.

Λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία τους να πάρουν κάτι μέσα στο Stamford Bridge στο σύνολο των παιχνιδιών τους στην Premier League και την απόδοση να βρίσκεται στο 1.91, δεν μπορώ να μη τοποθετηθώ υπέρ των μπλε, οι οποίοι θα θελήσουν να σκαρφαλώσουν ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Chelsea FC –Tottenham Hotspurs

Chelsea FC  [at] 1.91

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).