schalke-bilbao-grafima-stoixima-betfairΚαθώς οι ειδικοί επί των προγνωστικών του StoiximaOnline τηρούν σιγή ιχθύος σήμερα, σκέφτηκα να εξετάσω τα γραφήματα των ομάδων που αναμετρώνται για το Europa League απόψε. Το ενδιαφέρον μου τράβηξε ο αγώνας της Schalke που φιλοξενεί την Athletic Bilbao και ειδικά η πτώση απόδοσης του στοιχήματος για νίκη της Schalke. Τα πρώτα στοιχήματα ταιριάστηκαν στο 2.25 σύμφωνα με την εικόνα του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων, ενώ αυτή τη στιγμή οι παίκτες στοιχηματίζουν σε 2.06 απόδοση. Δεν αποκλείεται περαιτέρω πτώση της απόδοσης μέχρι το βράδυ και ίσως τιμές χαμηλότερες κι από 2.00, εάν διατηρηθεί η πτωτική τάση. Το θέμα είναι αν θα επαληθευτεί η τάση αυτή με νίκη της Γερμανικής ομάδας στο γήπεδο!

Τα δύο μεγαλύτερα στοιχήματα μάλιστα που ταιριάστηκαν στο ανταλλακτήριο της Betfair (πάνω από 30,000 ευρώ έκαστο) δεν διατάραξαν την πορεία της τιμής της απόδοσης. Οι παίκτες φαίνεται να προτιμούν να ρισκάρουν χρήματα υπέρ της Schalke, οδηγώντας ταυτόχρονα την απόδοση του στοιχήματος για νίκη της Athletic Bilbao σε τιμές άνω του 4.00. Ο τζίρος για άλλη μια φορά συγκεντρώνεται στο στοίχημα της γηπεδούχου ομάδας, καθώς είναι γνωστό φαινόμενο να παίζονται τα περισσότερα χρήματα στα φαβορί, είτε κατά είτε υπέρ. Στον ΟΠΑΠ και το Πάμε Στοίχημα εν τω μεταξύ ο αγώνας προσφέρεται ως μονό αποδεκτό με απόδοση 2.00. Εάν η προμήθεια στο ανταλλακτήριο είναι 5%, τότε εάν η απόδοση πέσει χαμηλότερα από 2.05, θα συμφέρει να στοιχηματίσει κανείς στο τοπικό πρακτορείο ΟΠΑΠ!

Απομένουν 5 ώρες μέχρι την ταυτόχρονη έναρξη των αγώνων του Europa League κι οπωσδήποτε το γράφημα της Schalke ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Άραγε θα επιβεβαιωθούν οι… backers;

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.