fabrice-muamba-travmatismos

Ο Fabrice Muamba της Bolton βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και θα παραμείνει στην εντατική το λιγότερο μέχρι τη Δευτέρα. Ο 23 χρονος μέσος της Αγγλικής ομάδας, βρίσκεται στο κέντρο καρδιακών επεισοδίων στο London Chest Hospital  ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη  στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Tottenham. Αναφέρθηκε από το νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής ότι ο Muamba  παραμένει στην εντατική θεραπεία και  κρατείται  σε καταστολή.

Ο πρόεδρος της Bolton, Phil Gartside, δήλωσε: «Ζητάμε απ’ όλους να σκέφτονται και να προσεύχονται για τον Fabrice.»

fabrice-muamba-kardia-gipedo

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου πρόσθεσε:  «Το προσωπικό του νοσοκομείου είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή. Η υποστήριξη που είχαμε από την Tottenham , τους οπαδούς μας, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους  υπευθύνους του αγώνα ήταν φανταστική, απίστευτη.»

Η Shauna Magunda αρραβωνιαστικιά του Muamba και μητέρα του γιου του Joshua ευχαρίστησε για τις ευχές και την υποστήριξη: «Όπου υπάρχει ζωή, υπάρχει και ελπίδα. Σας παρακαλώ να προσεύχεστε για τον Muamba. Είναι κάτι που βοηθάει και το νιώθω»

Έξω απ’ το νοσοκομείο ο  Owen Coyle μάνατζερ της Bolton δήλωσε:  «Απ’ τη μεριά μας και εκ μέρους όλης της οικογένειας  θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Όλοι προσεύχεστε  για τον  Fabrice που είναι πολύ σημαντικό και πηγή ενέργειας για την οικογένεια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολες στιγμές για όλους και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του  Fabrice.»

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.