fulham«Κουτσουρεμένη» η 29η αγωνιστική της Premier League, λόγω της διεξαγωγής των προημιτελικών του FA Cup. Παιχνίδι «τελικός» για τη Wigan αυτό με τη West Brom στο DW Stadium, ευκαιρία ανάκαμψης για τη Fulham αυτό με τη Swansea στο Craven Cottage.

Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία έχει απόψε η Wigan (στο 2.90) που υποδέχεται τη West Bromwich Albion (στο 2.50). Με 21 βαθμούς η Wigan απέχει μόλις δυο από τη σωτηρία, όμως τα νούμερα δεν είναι υπέρ της. Μετράει μόλις μια νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια της ενώ στο DW Stadium η Wigan έχει να κερδίσει επτά μήνες. Επιπλέον, μόνο σε ένα από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν δέχθηκε γκολ, πετυχαίνοντας μόλις εννέα στο διάστημα αυτό. Και η West Brom είναι η τρίτη ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην Premier League, πίσω από τις δυο του Manchester. Και, αν και έρχεται από τη «φυσιολογική» ήττα 2-0 από τη Manchester United, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες, με 10-1 γκολ! Το γεγονός πως η Wigan δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα 13 ματς που έδωσε κόντρα στη West Brom, αλλά και οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων, μου δείχνουν πως Και οι 2 ομάδες θα πετύχουν έστω ένα γκολ (στο 1.75).

Fulham (στο 1.85) και Swansea (στο 4.50) ισοβαθμούν με 36 βαθμούς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Κι έχουν αμφότερες από κάποια καλά στοιχεία. Η Fulham δεν έχει χάσει φέτος σε Σαββατιάτικο ματς στο Craven Cottage ενώ είναι αήττητη στο γήπεδο αυτό στα έξι τελευταία παιχνίδια της, σημειώνοντας πέντε νίκες. Επιπλέον, δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα ματς που άνοιξε το σκορ ενώ και τις τέσσερις φορές που υποδέχθηκε τη Swansea σε επίπεδο πρωταθλήματος, την κέρδισε. Όχι πως η Swansea είναι τόσο κακή ομάδα. Ερχεται από δυο διαδοχικές νίκες, στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ, φτάνοντας στους 11 του αγώνες που έχει συμβεί αυτό (δηλ. να μην δεχθεί γκολ). Όμως η παράδοση είναι με το μέρος της Fulham που το μόνο που έχει να κάνει είναι να προηγηθεί. Και πιθανότατα θα το κάνει με τον Pavel Pogrebnyak (στο 2.20 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) που σε τέσσερις εμφανίσεις του με τη Fulham έχει πετύχει 7 γκολ!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Wigan – West Brom  Και οι 2 ομάδες θα πετύχουν έστω ένα γκολ @ 1.75

Fulham – Swansea    1 @ 1.85

P. Pogrebnyak           Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα Fulham – Swansea @ 2.20

Σκόρερ Οποιαδήποτε στιγμή P. Pogrebnyak και νίκη Fulham @ 2.88

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).