Η προτελευταία πράξη της φάσης των “16” του Champions League πραγματοποιείται απόψε το βράδυ. Αφού ασχοληθήκαμε στοιχηματικά με το ματς της Bayern με την Basel, ας δούμε τι θα κρατήσουμε και από το παιχνίδι της Inter Milan με τη Marseille στο Giuseppe Meazza.

Στα προημιτελικά του Champions League ελπίζουν πως θα βρίσκονται το βράδυ της Τρίτης, Inter Milan (στο 1.95) και Marseille (στο 3.75) που κοντράρονται στο Giuseppe Meazza, με τους Γάλλους να έχουν στα υπέρ τους το 1-0 του πρώτου αγώνα. Η Marseille θα έχει στο πλευρό της και 5.000 οπαδούς αλλά και την παράδοση, καθώς αφενός η Inter Milan μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες υποδεχόμενη γαλλικού συλλόγους, αφετέρου η Marseille έχει τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες επί ιταλικού εδάφους σε επτά επισκέψεις της. Το ματς που… περισσεύει ήταν το 1-0 επί της… Inter Milan στα προημιτελικά του UEFA Cup της σεζόν 2003/04, όταν και οι Μαρσεγιέζοι είχαν προκριθεί έχοντας κερδίσει 1-0 και στο Velodrom. Πολλές οι συμπτώσεις δεν συμφωνείτε;

Ωστόσο, η Marseille του Didier Deschamps – Ο οποίος ποτέ του σαν ποδοσφαιριστής δεν ηττήθηκε από την Inter Milan – είναι σε κάκιστη κατάσταση. Μετά τη νίκη επί της Inter Milan, ακολούθησαν τέσσερις διαδοχικές ήττες στη Ligue 1, με αποτέλεσμα να τίθεται υπό αμφισβήτηση ακόμα κι αυτή η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Όχι πως οι nerazzurri τα πάνε καλύτερα στη Serie A. Το 2-0 επί της Chievo στη Βερόνα – με τα γκολ των Walter Samuel και Diego Milito – έδωσε… παράταση ζωής στον Claudio Ranieri στον πάγκο της Inter Milan, αφού ήταν η πρώτη νίκη μετά από εννέα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις! Πλην του Christian Chivu οι γηπεδούχοι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα ενώ στη Marseille υπάρχουν τέσσερις καλές επιστροφές, στα πρόσωπα των Andre Ayew (στο 3.60 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα), Andre-Pierre Gignac, Loic Remy (στο 3.40 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα) και Mathieu Valbuena που είτε δεν έπαιξαν είτε έπαιξαν ελάχιστα στην εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Ajaccio την Παρασκευή.

Το παιχνίδι θα είναι νευρικό (στο 1.65 το under 2,5 γκολ) και θα κριθεί, πιθανότατα, από τις στημένες φάσεις. Εκεί που η Inter Milan έχει τον Wesley Sneijder (στο 8.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) αλλά και τον Milito (στο 2.80 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα), τον οποίο ακόμα και ο ίδιος ο Deschamps αποθέωσε. Οι μεγάλοι παίκτες, άλλωστε, είναι για τα μεγάλα ματς.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Inter Milan – Marseille    1 @ 1.95

Inter Milan  Θα Προκριθεί @ 2.70

Inter Milan – Marseille    under 2,5 γκολ @ 1.65

D. Milito    Να Σκοράρει στον Αγώνα @ 2.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

1 Comment

  1. Ο άσος της Inter Milan βγήκε, ο Milito σκόραρε αλλά η Inter Milan όχι μόνο δεν προκρίθηκε, αλλά μας χάλασε και το under 2,5 γκολ στο 96’…

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version