Premier LeagueΣτο Σαββατιάτικο μενού της 27ης αγωνιστικής της Premier League, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι του Anfield, με τη Liverpool να υποδέχεται την Arsenal. Καλό ματς, δεν λέω, και θα το «ακουμπήσουμε» στοιχηματικά, ωστόσο η ευκαιρία είναι αλλού!

Θα κρατήσω την ισοπαλία, στην πρώτη (χρονικά) αναμέτρηση της Premier League, αυτή ανάμεσα σε Liverpool (στο 2.00) και Arsenal (στο 3.60). Σημείο που μοιάζει πολύ πιθανό. Οι “Reds” παραμένουν αήττητοι φέτος στο Anfield, ωστόσο μετρούν οκτώ ισοπαλία σε 12 αγώνες! Επιπλέον, από τα εννέα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των Liverpool και Arsenal – ανεξαρτήτως έδρας – τα έξι δεν ανέδειξαν νικητή! Ακόμη, Liverpool και Arsenal βρίσκονται στο… κυνήγι της πρώτης τετράδας, με τους “Reds” του Kenny Dalglish να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόσφατη κατάκτηση του Carling Cup και τους “Gunners” του Arsene Wenger να είναι κι αυτοί στα πάνω τους μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες (με τέρματα 14-4) στην Premier League! Ας τα βρουν, λοιπόν, στην ισοπαλία (στο 3.40) για να συνεχίσουν να είναι αμφότερες χαρούμενες… Αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει περισσότερο την Arsenal, αλλά δεν θα στεναχωρήσει κιόλας τη Liverpool που έχει στρέψει πλέον το ενδιαφέρον της στην κατάκτηση του FA Cup.

Μένοντας στην Premier League, δεν βλέπω πώς θα χάσει η Blackburn (στο 2.40) από την Aston Villa (στο 2.85). Κι ας έχουν προγραμματίσει οι οπαδοί των Rovers πορεία διαμαρτυρίας πριν από τον αγώνα κατά της διοίκησης (της εταιρείας Venky’s) αλλά και του προπονητή Steve Kean. Στους “villagers” το κλίμα είναι εξίσου άσχημα. Η διοίκηση της Aston Villa ανακοίνωσε χρέη ρεκόρ, ο πρώτος σκόρερ Darren Bent χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Robbie Keane έφυγε αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, υπάρχουν και απουσίες και στην άμυνα… Πέρυσι η Blackburn επικράτησε της Aston Villa 2-0, πρόπερσι με 2-1, άρα και η παράδοση είναι μαζί μας. Θα πρέπει, πάντως, να αναφερθεί πως οι Rovers ηττήθηκαν στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους (με παθητικό 14 γκολ), πως είναι η μοναδική ομάδα στις τέσσερις κορυφαίες κατηγορίες της Αγγλίας που δεν έχει κρατήσει σε κανένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, πως η Aston Villa είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (δυο ισοπαλίες, ισάριθμες ήττες) αλλά και πως έχει μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία ταξίδια της.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Liverpool – Arsenal  X @ 3.40

Blackburn – Aston Villa       1 @ 2.40

Blackburn – Aston Villa       over 2,5 γκολ @ 1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).