Στοίχημα στην Super League Ελβετίας: Η παράδοση βγάζει over 2,5 γκολ για Grasshopper και Young Boys

super-league-elvetiaΗ Super League της Ελβετίας είναι ένα πρωτάθλημα με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά γκολ. Κάτι, όμως, που πάει να αλλάξει άρδην φέτος και, ειδικά, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου τα γκολ μπαίνουν με… το σταγονόμετρο. Όμως, Grasshopper και Young Boys έχουν διαφορετική άποψη.

Η Grasshopper (στο 4.20) υποδέχεται στο Letzigrund τους Young Boys (στο 1.75), με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η μεν Grasshopper για να αποκτήσει μεγαλύτερη διαφορά ασφαλείας από την Sion – που κάνει την αντεπίθεσή της – προκειμένου να αποφύγει τα μπαράζ για την παραμονή, οι δε Young Boys για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση (ή ακόμα και τη δεύτερη μιας και η Luzern απέχει μόλις δυο βαθμούς) που οδηγεί στο Europa League της επόμενης περιόδου. Μπορεί οι δυο ομάδες να μην κατάφεραν να σκοράρουν στα δυο τελευταία παιχνίδια τους, όμως, η παράδοση δίνει 10 στα 11 ματς με over 2,5 γκολ (στο 2.05). Και θα την τιμήσω…

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, η Luzern (στο 1.95) φιλοξενεί τη Sion (στο 3.50) στο Swissporarena. Η Luzern έχει βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως έρχεται από δυο διαδοχικές ήττες (αμφότερες εκτός έδρας). Από την άλλη, η Sion κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει τη Lausanne και αποφύγει τα μπαράζ για την παραμονή κι έρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες, αμφότερες με σκορ 1-0. Η παράδοση βοηθάει και εδώ αφού είναι απόλυτα μοιρασμένη. Από τρεις νίκες για Luzern και Sion και πέντε ισοπαλίες όλες με το ίδιο σκορ 1-1! Αν αναλογιστεί κανείς πως οι δυο ομάδες είχαν νωρίτερα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, καταλήγουμε στο εξής ένα σημείο της ισοπαλίας (στο 3.40).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Grasshopper – Young Boys over 2,5 γκολ @ 2.05

Luzern – Sion            X @ 3.40