manchester-unitedΣτις σημερινές προτάσεις ποντάρουμε στο να σκοράρουν Manchester United και Fulham και στο να σκοράρουν όσο το δυνατόν λιγότερο Braga και Academica. Ας τα δούμε…

22:00 Manchester United – Fulham

Μεγάλη ευκαιρία για τη United να ξεφύγει τρεις βαθμούς από τη City, μετά το 1-1 με τη Stoke. Τέτοια παιχνίδια σε τόσο κρίσιμο σημείο ο Sir Alex δεν τα χάνει. Τελευταία φορά που δεν κατάφερε να σκοράρουν οι μπέμπηδες στο Old Trafford για το πρωτάθλημα ήταν το Δεκέμβριο του 2009, και από τότε έχουν περάσει 44 αγώνες που σκοράρουν ανελλιπώς. Το έχει το εκτός έδρας γκολ η Fulham (έχει σκοράρει στα 5 από τα 7 τελευταία εκτός) και φέτος διαθέτει επιθετικούς που μπορούν να κάνουν εύκολα τη ζημιά. Ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο το συνηθίζουν άλλωστε αν τις υποτιμήσεις. G/G!

22:15 Sporting BragaAcademica

Καμία σχέση η φετινή Braga με ότι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Σκοράρει και δέχεται τέρματα με περίσσια ευκολία, αλλά σήμερα δε θα έχει τόσο εύκολο έργο απέναντι στην Academica, η οποία έχει 14 under στα τελευταία 16 για το πρωτάθλημα, έχοντας αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από τους Três Grandes (Benfica 0-0, Porto 1-1, Sporting 1-1). αλλά και από τη Braga στον πρώτο γύρο (0-0). Under!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Manchester United – Fulham   G/G   2.00

Sporting Braga – Academica   under   2.15

Το νου σαςκαι καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.