jose-mourinho-real-madrid

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται αύριο είναι από τις πλέον ιστορικές για τη Real Madrid. Αφενός συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή της, αφετέρου ο Jose Mourinho θα κοουτσάρει την ομάδα για 100η φορά σε αγώνα της La Liga στην αναμέτρηση με τη Real Betis. Οπου αναμένονται πολλά γκολ.

Εικοστή ένατη αγωνιστική στη La Liga και ο Pepe Mel έβγαλε… γλώσσα. Ο προπονητής της Betis (στο 7.00) δήλωσε πως η Real Madrid (στο 1.45) δεν είναι άτρωτη και πως υπάρχουν αδύναμα σημεία τα οποία αυτός και η ομάδα του θα αποκαλύψουν στο σημερινό ματς με τη «Βασίλισσα». Σαφώς και η Real έχει αδυναμίες, μόνο που είναι ελάχιστες και σίγουρα πολύ μικρότερες από αυτές της Betis. Η οποία «έφαγε» τρία γκολ από τη Levante την προηγούμενη εβδομάδα. Και δέχεται κατά μέσο όρο ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της (για την ακρίβεια 8 στην τελευταία εξάδα αγώνων). Την ώρα που η Real έρχεται από 20 νίκες στα 21 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Και στο Benito Villamarin ο Jose Mourinho θα γιορτάσει τα 100 παιχνίδια στη La Liga στον πάγκο της “Βασίλισσας”. Θα θέλει να το κάνει με στυλ. Κι ας έχουν οι παίκτες της Real το μυαλό στον επαναληπτικό με την CSKA Moscow για τους 16 του Champions League. Το over 3,5 γκολ (στο 2.30) θα έρθει εύκολα. Αλλωστε, τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της Real Madrid ολοκληρώθηκαν με over 3,5 γκολ!

Το over 2,5 γκολ (στο 1.75) θα κρατήσω στην αναμέτρηση της Malaga (στο 1.50) με τη Levante (στο 7.00). Αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς η Malaga, η οποία στο 3-1 στην Getafe σημείωσε τη δεύτερη σερί της νίκη – και τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς – μπαίνοντας γερά στο κόλπο της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Το κακό για τον Manuel Pellegrini είναι πως χάνει για την υπόλοιπη σεζόν τον Julio Baptista ενώ και ο Ruud van Nistelroy έχει τεθεί νοκ άουτ. Δυο διαδοχικές νίκες και για τη Levante, με το 3-1 επί της Betis να την ανεβάζει στην τέταρτη θέση. Αρκετές οι απουσίες, όμως, για τους φιλοξενούμενους Που θα στερηθούν τις υπηρεσίες τριών παικτών (!!!) λόγω τιμωρίας. Νομίζω πως ο άσος θα περάσει, αλλά ακόμη πιο εύκολα θα περάσει το over 2,5 γκολ. Εξι διαδοχικά over 2,5 γκολ για τη Malaga – μάλιστα τα τρία εξ αυτών ήταν και over 3,5 γκολ (στο 2.85) – ενώ έχουν σημειωθεί 21 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς της Levante – όλα τους over 2,5 γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Malaga – Levante   @ 1.75

Betis – Real Madrid       over 3,5 γκολ @ 2.30

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).