Χαιρετίζω τους πιστούς του Στοιχήματος και ιδιαίτερα τους πιστούς του Στοιχήματος On Line. Με το παρών άρθρο θα δώσω συνέχεια στο τελευταίο μου άρθρο όσον αφορά την αναμέτρηση NorwichWigan για την Premier League σήμερα 11/03/12.

Έχοντας στην ουσία δηλώσει ότι το σημείο του άσσου της Norwich δεν μου εμπνέει και την απόλυτη σιγουριά βάσει της στατιστικής των αποδόσεων , έρχομαι να τονίσω ένα στοιχείο που έπεσε στην αντίληψη μου.

Μελετώντας λοιπόν την εκτός έδρας φόρμα της Wigan παρατήρησα ότι στα 10 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει ,αναιρώντας τα 3 με τις Manchester City, Manchester United και Tottenham, έχει σκοράρει 11 συνολικά γκολ που μας δίνει μέσο όρο 1,1 γκολ ανά ματς. Επίσης δεν έχει σκοράρει στα 3 από τα 10 αυτά ματς. Τέλος ακόμα και στα παιχνίδια που έχει ηττηθεί έχει σκοράρει στα 3 από τα 5.

Από την πλευρά της γηπεδούχου τώρα Norwich αναιρώντας τα εντός έδρας παιχνίδια της με τις Arsenal, Tottenham, Manchester United και Chelsea έχει δεχτεί στα υπόλοιπα 9 ματς 11 γκολ συνολικά και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα.

Από τα 9 αυτά ματς η Norwich έχει κερδίσει τα 5, Έχοντας δεχτεί 5 συνολικά γκολ στα 4 από αυτά.

Άρα με βάση τα παραπάνω δεδομένα σκέφτομαι μήπως υπάρχει αξία σε όποιες αγορές στην ουσία εμπεριέχουν ότι η Wigan τουλάχιστον θα σκοράρει.

Κάνοντας αναζητήσεις στο διαδίκτυο παρατήρησα ότι:

  • Norwich Clean Sheet το Yes 2,63 No 1,44.
  • Both Teams to score 1,67.
  • Norwich only to score 3,30.

Οι παραπάνω αγορές σαν δείκτες μας λένε ίσως ότι ίσως υπάρχει νόημα να ψάξουμε αξία σε οτιδήποτε εμπεριέχει ότι η φιλοξενούμενη τουλάχιστον θα σκοράρει.

Επίσης μην ξεχνάτε το ΠΕΙΡΑΜΑ στο οποίο αναφερθήκαμε πρόσφατα σε άρθρο μας.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

(Σ.Σ.: Δυστυχώς το άρθρο καθυστέρησε να δημοσιευθεί πριν την έναρξη του αγώνα, ωστόσο αξίζει της προσοχής ακόμα κι αν δεν είμαστε σε θέση να στοιχηματίσουμε τον αγώνα πλέον)

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version